2777
2789

سلام. روز 14پریودمه امپول اچ جی سی زدم و دکتر گفت سه روز نزدیکی کن بعد از سه روز یشب درمیون. ولی یه نفر دیگه ک هکچین امپولی رو چندبار زده بهم گفت نه دکترت اشتباه کرده باید 36ساعت بعد نزدیکی کنی. حالا کسی میتونه راهنمایی کنه بگه درستش چیه باتوجه ب تجربه خودتون. درضمن تنبلی ندارم از روز 3پری روزی دوتا لتروزول خوردم و دیروز گفت سایز فولیکولم خوبه. 

دوتا اچ جی سی هم امروز زدم. راهنمایی کنید پلیز 😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزيز  من براي بار دوم  ٢٦ خرداد

امپول اچ سي جي رو زدم كه روز ١٤ پريودم بود 

شما بعد از زدن امپول  درد تخمدان و كمر درد ندارين ؟؟؟

من  از بعد  زدن امپول درد تخمدان و كمر شديدي دارم 

سري اول درد داشتم ولي نه به اين شدت 

؟؟؟

موعد پريود شما كي هست 

اميدوارم كه پريود نشيد و خبراي خوشي درراه باشه 💐🍼👶🏻

سلام دوست عزيز  من براي بار دوم  ٢٦ خرداد امپول اچ سي جي رو زدم كه روز ١٤ پريودم بود&nbs ...

سلام عزیزم. منم کمردرد و تخمدان درد داشتم گویا طبیعی هست نگران نباش. انشالا خبرای خوش بدی بهمون این ماه

سلام عزیزم. منم کمردرد و تخمدان درد داشتم گویا طبیعی هست نگران نباش. انشالا خبرای خوش بدی بهمون این ...

شما هم روي تخمدانتون احساس ميكردين تب داره   البته امروز كه ٦/٧ روز از امپول ميگذره بهتر شد تقريبا 

شما هم روي تخمدانتون احساس ميكردين تب داره   البته امروز كه ٦/٧ روز از امپول ميگذره بهتر شد تقر ...

عزیزم شما چند ساعت بعداز تزریق نردیکی داشتین؟

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
عزیزم شما چند ساعت بعداز تزریق نردیکی داشتین؟

سلام خوبی خانومی شما رژیم داری؟ منم تحت نظرم یه دختر دارم اقدام کردم امیدوارم باردار بشم 

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
سلام خوبی خانومی شما رژیم داری؟ منم تحت نظرم یه دختر دارم اقدام کردم امیدوارم باردار بشم 

سلام عزیزم  بله رژیم دارم

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..