2777
2789
عنوان

خواب دختر پنج ماهه من

137 بازدید | 9 پست

سلام دوستان. دخترم پنج ماهشه. تا چهارماهگی خوابش خوب بود. شب فقط دوبار بلند میشد برای شیر اونم با چشم بسته. میخورد دوباره میخوابید. الان یه ماهه ک هر دو ساعت یه بار پامیشه. شیر میخوره کاملا بیداره تو تاریکی اطرافم نگاه مییکنه و ذوق می کنه ک بیداره. دوباره باید بزارم رو پام بخوابونم. خواستم امتحان کنم هر بار ک بیدار میشه شیر ندم. ولی خ گریه میکنه. منم چون تازه برگشتم سرکار میگم شاید درطول روز گرسنه است.چیکار کنم خوابش درست بشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غذا کمکی اش را شروع  کن گشنشه سیر نمیشه  راستی اگه مهد میره بگو نخوابوننش شب نمیخوابه

روزم خیلی کم میخوابه. خودم تو فکر غذا کمکی بودم ولی دکتر میگه بعد از شش ماه

روزم خیلی کم میخوابه. خودم تو فکر غذا کمکی بودم ولی دکتر میگه بعد از شش ماه

وقتی گشنش است باید چیکار کرد  یکم تو شیرش ارد برنج بریز اما غذا وسوپ و... را بزار بعد شش ماه شیرش را سنگین کن سیر بشه امتحانش ضرر نداره

پسر منم ده روز ديگه شش ماهش تموم ميشه ولي إز بدو تولد مشكل خواب داره اصلا نميتونه عميق بخوابه حتي در طول روز خوابش خيلي كم و سبكه همش بايد رو پام نگه دارمش و تكون بدم تا بيدار نشه.بچه اولم هم همينطور بود خواب شبشونم افتضاح بود تا اينكه دخترمو إز شير گرفتم خوب شد.كلي دعا كردم خواب اين يكي خوب باشه ولي نشد در طول روزم همش نق ميزنه