2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین نظر بدین

123 بازدید | 22 پست

من باردارم نی نیم هم مطمئنم که دختره ولی مدام خوابهایی می بینم که تعبیرش رو تعبیر خواب نوشته فرزند پسر ... به نظرتون چرا من مدام همچین خوابایی میبینم بعدم اینکه من همیشه به درست بودن خوابام تو فامیل معروفم  همیشه درست ترین خوابهارو دیدم نمی دونم چرا الان مدام دارم متناقض خواب میبینم.؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=61808177]چون دوست داشتی پسر باشه و همش تو فکرش هستی و شبها هم به بچه پسر فکر میکنی خیالاتت تبدیل 

نه عزیزم اگه اینطور باشه باید خواب بچه پسر ببینم نه خوابی ببینم که تعبیرش میشه فرزند پسر مثلا من از کجا می دونم تعبیر خروس میشه فرزند پسر که با فکر کردن بهش خوابش رو ببینم و 10 تا خوابه دیگه که همشون تعبیرش میشه پسر اتفاقا اصلا خواب پسر بچه یا دختر بچه نمیبینم

[QUOTE=61808177]چون دوست داشتی پسر باشه و همش تو فکرش هستی و شبها هم به بچه پسر فکر میکنی خیالاتت تب ...

عزیزم همه خوابها که تعبیر ندارن 

زمان خواب دیدن حالتی که داری غذایی که خوردی و خیلی چیزای دیگم توش تاثیر دارن

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍

صبوری کن قربونت برم خیلی زود همه چیز قطعی میشه. احساس میکنم این که بهت گفتن نی نی ت دختره و شما تو خواب پسر دیدی ، بهم ربطی نداره

و فکر کردن به این ربط دادنا باعث تشویش ذهنت میشه و هم تشوی به سیکل خواب های متناقض ت ، دامن میزنه.

به خواب زیاد اهمیت نده ، به فرشته ت بگو هر چی که هستی باش ، فقط باش