2777
2789

شرایط خیلی بدیه!بابام کارمنده!بخاطر کارش مدام از این شهر ب اون شهر میریم!بخاطر همین مدام باید قید دلبستگی هامو بزنم!کلی فشار رومه،چ مالی چ احساسی چ....! گفتم ازدواج کنم.یکی کنارم هست این حس تنهایی و بی کسی تموم میشه!ولی هر موردی پیش میاد عنوان میشه و بعد بی دلیل بهم میخوره!ب خونه نمیرسه!نمیدونم دلیلش چیه!هر چیم. خودم میگردم عیبی نمیبینم!خسته شدم بخدا!یه وقتایی اینقدر اذیت میشم غصم میگیره فکر خودکشی میوفتم!نمیدونم چ عیبی دارم!همه فکر میکنن من کلی خواستگار ارم ولی اینطور نیست!یکی معرفی شد دیشب همو دیدیم صحبت کردیم الان پیام داده ک تو خیلی ب ایده آل من نزدیکی ولی میترسم نتوانم از نظر احساسی تامینت کنم نمیخوام آینده ات خراب شه!احساس میکنم غرورم هزار تیکه شده!آخه من از ظاهر همه چی ازش سر بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ حال بدی دارم!نه دوستی دارم نه با مامانم راحتم!خیلی بی کسم!دلم میگیره واسه تنهایی و بی کسیم!وقتی ناراحتم کلی مخاطبای گوشیم بالا پایین میکنم میبینم کسی ندارم حتی باهاش درد دل کنم!

شاید همین متوجه شده تو ازش سری کنار رفته 

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت

[QUOTE=61779934]چ حال بدی دارم!نه دوستی دارم نه با مامانم راحتم!خیلی بی کسم!دلم میگیره واسه تنهایی و بی کسیم!وقتی نا ...[/يه جوري... يه وقتي...يه جايي... يه كسي.... صبر داشته باش ، صبر داشته باش...

میخوای شماره ی دعانویس بهت بدم بهش زنگ بزنی ببینی مشکل ازکجاست وراهذحل ازش بگیری

نمیدونم!یه وقتایی میگم بختم بستن آخه خیلی بی دلیل بهم میخوره ولی نه کسی می‌شناختم و نه اعتقاد داشتم

چ حال بدی دارم!نه دوستی دارم نه با مامانم راحتم!خیلی بی کسم!دلم میگیره واسه تنهایی و بی کسیم!وقتی نا ...

دقیق مثل من.من امروز چی کشیدم خدا میدونه اما کسی رو نداشتم پیشش درد دل کنم حداقل سبک شم

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت