2777
2789
عنوان

واقعا

95 بازدید | 3 پست

من هیچ وقت برا کسی تاپیک نزدم چون معمولا به داستان زندگی ها نمیرسیدم و بعدا مبخوندم و نظر نمیدادم و اگ میدادم مشخص شده بود الکی بود یا درست. اماا امشب با این حال ک باور نکردم و تو پستم نوشتم ک داستان زندگی غیر تصورم داری امااااا اعصابم بهم ریخت وقتی رفتم تاپیک های قبل رو دیدم....... واقعا وجدان.. خوب چیزی هس.... به خودم قول دادم دیگ تو هیچ داستان زندگی ایی نرم... چون خیلی بچه مچه ریختن تو سایت ک دست چپ و راستشون رو بلد نیستن اونوق میان یه عده رو میذارن سرکار. بچه هایی ک سراسر عقده هستن. بچه هایی ک برا پربازدیذ شدن تو یک سایت چه دروغ ها ک نمیگن همین بچه ها برا دیده شدن در جامعه چه کار ها ک نمیکنن..... تاسف برانگیزه خانواده هامون همچنین بچه ها های تربیت میکنن و وارد جامعه میکنن... 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

اینو هم قفل کن فک نکنه شاخه چون چن نفر دیگ هم واسش تاپیک زدن.عقده پربازدید شدن داشت

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.