2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم زنگ زد بهم😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 109 پست
توی تاپیک قبلبم توضیح دادم  شوهرم دیروز باهاش دعوام شد  گفتم چرا انقد اذیت میکنی فوش مید ...

مات و مبهوت نمون بگو من عاشق پسر عموتم که باهات ازدواج کردم....خدایاااااا من موندم این مردا چقد پررو شدن دوسش نداشته باش ولش کن بی لیاااااقته وااااقعا

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  

بعضيا حرفاشونو قبل زدن نزه مزه نميكنن 

كلا با مفهوم تفمر اشناي ندارن 

اخه مرد مومن اين حرفه ب زنت ميزني🤦🏼‍♀️

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی تاپیک قبلبم توضیح دادم  شوهرم دیروز باهاش دعوام شد  گفتم چرا انقد اذیت میکنی فوش مید ...

حالا چرا نرفته اونو بگیره ؟؟

شکستن قلب انسانها اصلا کار دشواری نیست.ازدست همه برمیاید،آنچه دشوار است نشکستن قلبهاست
وا چقد بیشعور خواهر شوهرت این چه حرفیه زده خجالت نمیکشه ایجوری گفته که چی بشه

چی گفته مگ 

اخه هر وقت حالمون خوب نباشه میاد اشتیمون میده 

الانم فک کرده دعوامون شده مثلا اومده اشتی بده 

نمیدونه چه مصیبتیه این بار 

دل نبند که تَش تلخیه  میشی مثل مَن:نفس تخلیه  
آهان‌شما همونی که گفتی نامزدت گفته دختر خالتو دوس داره؟راست گفته بود؟یا همینطوری از رو عصبانیت

خبری ازش ندارم وقتی انقد بیخیاله و ولم کرده ...

حتما راس گفته 😔😔😔

چ.بد،ی نفر هم از اشناهای ما میخواست این حرکتو بزنه ،بخاطر نزدیک شدن ب عشقش با خاله ی دختره ازدواج کنه ولی خداروشکر منصرف شد

خدایا هرگز کسی را به چیزی که قسمتش نیس عادت نده...

بهش میگفتی من دلال فساد نیستم، طلاقم بده بعد هر کاری دلت میخواد بکن

تو که نمیتونی سر دخترخاله تو ببری یا از فامیل حذفش کنی، پس باید زندگیتو مرزبندی کنی

از طریق خانواده اقدام کن و اگر ادامه داد یا چیزی حس کردی جدی تر تصمیم بگیر

کج کلاه خان یارمه
چی گفته مگ  اخه هر وقت حالمون خوب نباشه میاد اشتیمون میده  الانم فک کرده دعوامون شده مثل ...

تو به شوهرت چی گفتی؟؟؟

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  
چی گفته مگ  اخه هر وقت حالمون خوب نباشه میاد اشتیمون میده  الانم فک کرده دعوامون شده مثل ...

چی گفته مگه !!خوب میخاد کمک کنه چرا تورو ناراحت میکنه این چه طرز حرف زدنه 

شکستن قلب انسانها اصلا کار دشواری نیست.ازدست همه برمیاید،آنچه دشوار است نشکستن قلبهاست
بعضيا حرفاشونو قبل زدن نزه مزه نميكنن  كلا با مفهوم تفمر اشناي ندارن  اخه مرد مومن اين ح ...

حقیقتو گفته دیگه 😥😥😥

ولی کاش نمیگف 

با فوش و کتک خوردن کنار میومدم 

ولی با این . .