2777
2789
عنوان

ای وای😲😭سووووووسک🕷🕷🕷🕷

271 بازدید | 57 پست

سلام 

دوستان من امروز کلا خونمون رو سم پاشی کردم 

بخیال خودم دیگه هیچی نیست توخونه.

راحت جامونو انداختم خوابیدیم توحال.

چون هوای اتاق گرمه و هنوز کولر وصل نکردیم شوهرم میگه تو پذیرایی بخابیم.

الان دوباره یه سوسک دیدم ازاونا که پرواز میکنه.

باور کنید پاهام سست شدن ازترس دارم میلرزم.

فقط تونستم خودمو برسونم اتاق روی تخت .

بگید چکارکنم این سوسک هاازکجا میان؟

وقتی سم ماشی کردم و دره خونه هم یک لحظه باز نبوده.

یعنی توخونه دارن تولید میشن؟

من از سوسک خیلی میترسم

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

حالا شوهرم الان اونجا خوابیده ممکنه پرواز کنه بره روی اون بشینه.

ای وای 😨😨😨😨😨

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای دل غافل  دریچه کولرتونو توری بزنید ممکنه از کانال میاد

ما کانال کولر نداریم.

کولرو میزاریم جلوی پنجره که اونم هنوز وصل نکردیم

یا خدا

از اون بالدار بزرگا

من تو پارکینگ مون دیدم یه بار ، یه هفته با اسنپ این ور و اون ور میرفتم از ترس اینکه نپره رو در

بالدار از بیرون میاد فقط

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁
یه درزی چیزی داره به هرحال همه جا و بگرد

آخه کجا؟

معلومه تازه اومده چون اگه ازقبل بود موقع سم پاشی باید میمرد.

درسته؟

کولر ابی سوسک میاره ما که کولر گازی داریم دیگه مشکل نداریم چون برای کولر گازی باید همه جا در بسته باشه. من تمام پاشنه و چارچوبهای درها رو ابری زدم که فضایی برای ورود مارمولک و جیرجیرک نباشه. درب فاضلابها رو از همون کفپوشهایی که دربسته ست بزنید 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.