2777
2789

همیشه تو ی ظرف غذا و تو ی کاسه ماست میخوریم.من زودتر سیر شدم رفتم کنار شوهرم ماستشو خورد گفت یکم بریز من یه ملاقه کوچیک ریختم گفت بسه من از مهربونی ی ملاقه دیگه ریختم...ملاقش اینقد کوچیک بود دو ق غ جامیشد یکم خورد گفت واقعا دیگه نمیتونم بگی بخور گفتم منم جاندارم  خونه مامانم بودیم گفتم بده مامان مامانمم گفت اااا بخورین دیگه منم جا ندارم بعد من گفتم یعنی واسه همش جا داشتی جز اون دو قاشقی ک من ریختم اقا بهش برخورد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادیه بخدا دعوا تو زندگیا امروز تو یه کانالی داشت ویکتوریا بکام میگفت همه فک میکنن منو دیوید اصلا باهم مشکل نداریم و ما مشکلاتمون خیلی زیاده و با زمان دادن به هم حرف زدن حلش میکنیم

اونشب اومدم تو نینی سایت ناراحت بودم سکوت کردم خودخوری کردم....اونم خابید صب رفت سرکار 7شب اومد سر یه موضوعی من بیمنظور گفتم و اون بمنظور گرفت شایدم مقصر بودم اما بخدا منظوری نداشتم

کلا ماه رمضون رفتیم خونه مامان من...امشب رفته بود جایی کار داشت یه ربع بعد افطار اومد و وقتی درو واکردم گفتم افطار کردی؟گفت اره چایی بهم دادن گفتم اااا نگرانت بودم کاش یه زنگ میزدی باز بمنظور گرفت و گارد گرفت و گفت به تیکه اااااا شرمنده ک زنگ نزدم بهم برخورد و سکوت کردم ...اینم بگم ک سه شبه هی ی جمله میگم ک دعوا بخابه اما واقعا بمنظور میگیره و ناراحت میشه منم انققققدر ناراحتم فقط سکوت کردم و بیمحلی

خب عزیزم این دعوا نداره خودش گفت ی ملاقه بریز برا غذا تعارف نکنین دیگه حرفت یخورده تند بود اولا ک این قهر نداره اگه هم قهری برو آشتی ولی اینم بگو من از مهربونی بیشتر ریختم و اشکالی نداشت همه شو بخوری . مردا گاهی اوقات متوجه مهربونی مون نمیشن باید ب رو بیاریم بهترین ها رو برات آرزو دارم 😘

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎

امشب تو اتاق بودیم صداشو برد بالا و گفت .... فحش ندادا اما مامانم شنید و اومدم بیرون گفت اقات ناراحته گفتم نه...بعدم ب شوهرم گفتم پاشو وسایلو جم کردیم بریم خونه با اسنپ اومدیم خونه...من تو اتاق ناراحت با سردرد تو نینیسایت اقامم جلو تیوی فوتبال

من درو بستم و واقعا دوس نداشتم ن ببینمش ن صداشو بشنوم اما دوس داشتم بیاد سمتم مثل قدیم(8ماه پیشم) اوایل زندگی مشترک...نیومد رفتم بیرون دیدم خابه خاب ک نه چشاش بسته و توفکر بلندش کردم ک حرف بزنیم با عصبانیت که هییییی پاشو بجا خابیدن مشکلو حل کنیم...

اونم اعصابش خورد شد و گفت مث ادم بحرف تا پاشم منم گفتم من مث ادم حرف نمیزنم پاشو زود انقد محلت دادم پرو شدی دیگه تموم شد ....دیگه احترام گذاشتن تموم شد...

بچه ها من تاالان نوشتمو خوندین ببینم بچه ها سوالی داشتن ج بدم بقیشو سریع مینویسم دستم تنده

خب عزیزم این دعوا نداره خودش گفت ی ملاقه بریز برا غذا تعارف نکنین دیگه حرفت یخورده تند بود اولا ک ای ...

بخاطر دو ق غ بیشتر؟بنظرم حتی گفتنم نداشت بخاطر ماااااست؟😢

حالا بقیش خدایی هرچی از دهنم درومد گفتم اونم هرررررچی تو این 8ماه زندگی مشترک تو دلش مونده بود گفت حتی از نامزدی...گفت اشغال لجن گ..وه نخور.غلط کردی...خفه شو...تو زندگی رو ب ... کشیدی...با همه بدی...اخلاقت گنده...اخلاقت مردونس...دیگه تموم شد من ادم سابق نمیشم.دیگه منت کشی تعطیل....منم همشو ج میدادم....تا اینکه گفت یادته اوایل صبحا بوست میکردم میرفتم؟انقد گفتی از خاب میندازیم ک الان حتی بوستم نمیکنم.خودت منو سرد کردی ناخوداگاه سکوت کردمو ب فکر فرو رفتم و به یک نقطه از طرح کوسن ب مدت یک دقیقه خیره شدم و یه ان متوجه شدم با چشای باز و خیره شده و بدون پلک زدن اشکام سرازیر شد دلم شکست

عزیزم خب موند ک موند اعصاب اضافه داری حساس میشی رو دو قاشق ماست؟ اینجوری ک گفتی کلا بحث ماست و... نیس دو تا تون حساس شدین و هر حرف ی دعوا داره شاید شوهرت اعصابش خورده ولی نمیگه دلیلشو نمیگم کارش درسته و حق داره . مردتحت هبچ شرایطی حق نداره اعصاب خوردی شو سر زن خالی کنه اونم بی دلیل . اما بحث من خودته یکم از تنش فاصله بگیر فقط بخاطر اعصاب و سلامتی خودت به هیچ عنوان نه غز بزن نه صداتو ببر بالا خونسرد باش 

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎

رفتم ب گلای رو بالکنم اب دادم همیشه دلم میگیره میرم اونجا...راستی بهم میگفت فلانی جان؟اب ما توی ی جوب نمیره.اخرش زندگی رو بهم میزنی و همه رو طبق معمول انداخت گردن من...و بعد اب دادن ب گلا دوباره برگشتم تو اتاق و درو بستم و گریه کردمو باز اومدم تو نینی سایت ایندفه با سردرد عجییییب...یهو اس اومد از عشق جان...شرمنده امشب حرفای زشتی بهت زدم

دلم خیلی شکسته...دوس ندارم ببینمش...دوس ندارم صداشو بشنوم...دوس ندارم ....دوس دارم همون دختر پر شر و شور مجرد تو خونه باشم