2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خب موند ک موند اعصاب اضافه داری حساس میشی رو دو قاشق ماست؟ اینجوری ک گفتی کلا بحث ماست و... نی ...

کلا شوهرم اینطوریه ک امروز ی بحثی بشه فرداش یچی بگم سریع ناراحت میشه و ب منظور میگیره...حالا اگه در شرایط عادی همون حرفو بزنم شاید با ی لبخند بهش فیصله بده

تو دعوا ک هر حرفی زده میشه عزیزم . شوهرتم دلیل ناراحتی شو گفت دیگه ببین من ی زنم مث خودت ازت ی سوال دارم اگه صبح شوهرت رو بوس میکردی بعد بهت میگف نکن خوابم میپره ناراحت نمیشدی؟ ب همین آسونی نصف مشکلات با گذاشتن خودت جای طرف حل میشه . من بمیرمم یکماه تمام خونه مامانم نمیمونم  راه دور ک بحثش جداس اما من خودم بیشتر چهار پنج روز نمیتونم جایی جز خونه خودم باشم هم تو هم شوهرت حریم خونه خودتونو نیاز دارین عزیزم 

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎

ولی در هر صورت حق داری عزیزم 

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎
تو دعوا ک هر حرفی زده میشه عزیزم . شوهرتم دلیل ناراحتی شو گفت دیگه ببین من ی زنم مث خودت ازت ی سوال ...

خونه هامون نزدیکه.مامانم مریض و پدرم نبود تنها بود خودش راضی بود و هست ک بریم اونجا.تازه اونجام ک بودیم چیزی براش کم نزاشتم.مامانمم بنده خدا روش بازه دوماد دوسته.فقط حرفای منو هی ب منظور گرفت و از دو ق ماست رسید ب ی دعوای بزرگ...خودمو خیلی کنترل کردم دوس داشتم جیغ بزنم

اما شوهر من تو دعوا هییییچ وقت هر حرفی نمیزنه اولین بار بود و من اصلا انتظار نداشتم.گفت کلا بد تربیت شدی.منم بی تربیت کردی.گفتم عزیز من ....گف بمن نگو عزیز من بی تربیت ....دو بار ازت کلمه محبت امیز نشنیدم هرچیم بلدی خودم بهت یاد دادم...منم گفتم تو اولین مذکر زندگیم بودی من خراب نبودم مث بعضیا ک قبل ازدواج بلد باشم گفت چ ربطی داره مگه من بودم؟من تو خونواده از پدر مادرم یاد گرفتم

وا حتما ی چیزیش هست دیگه اگه رو در رو حرف بزنه احتمال دعوا هست بهش پیام بده بگو عزیزم از چیزی ناراحتی ک از حرفام منظور میگیری؟ کلا حرف بزنین باهم با حرف همه چی درست کنین بخدا زندگی ارزش قهر نداره از همه مهمتر اعصابت 

خونوادشون اروم و ساکتن چون پدر مادرش از جوونی عاشق هم و سالمو یکدل بودن و بچه هاشونم نرمال بزرگ شدن اما من ن پدرم معتاد بود و همیشه با مامانم دعوا و فش و فش کشی داشت من با تنش 4صب از خاب میپریدم و از ترسی ک همیشه بابام بروی مادرم چاقو میکشید میرفتم چاقو رو جا میدادم تو شش سالگی

منو با خودش ک تو محیط ارام بزرگ شده پدرش بهش محبت کرده مقایسه میکنه.مشکل من اینه ک من محبت مذکر رو ندیدم و دوس دارم شوهرم هم شوهر باشه هم پدر هم حامی هم یه دوست چون هیچ وقت دوستی نداشتم ...چون انتخاب من دخترای چادری نبودن و دوستام قرتی بودن و خونوادم مذهبی و همش از دوستی باهاشون خونوادم منعم میکردن