2777
2789

شب از سركار خسته برميگرده شام ميخوره ميخابيم 

من هميشه سعي ميكنم آراسته باشم لباساي متنوع بپوشم حتا اگه خسته باشم چون

دانشجوام

دلم ميخاد مث وقتي دوست بوديم به موهاش ريشش خط ريش و پشت گردن عطر اينا اهميت بده چطور بگم كه ناراحت نشه و سرصدا نكنه كه من صب تا شب يه سره سركارم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا ک دوستیم ب خودش میرسه و نظر من براش مهمه 

ولی منم نظرمو میدم چجور باشه بیشتر جذابه 

توام نظر بده غیر مستقیم

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم

زشت باشه بهتره😁

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

حرف ميزنم باش شمام سخن بگو

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

رک و همراه با شوخی و خنده

از الان یاد بگیر راحت حرفت را بهش بزنی.جنگ اول به ز صلح اخر است

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"

اولل كه بگو راحت حرفت و دوما خيلي شيك پيكش نكن من كردم الان ٢٤ساعت جلو اينه داره پنكك نيماله تافت ميزنه لباس ميپوشه عطر ميزنه ميره تو كوچه  ولش كن بابا

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

بگو النظافتو من الایمان. والا یه دوش گرفتنو و سلمونی رفتن این همه ادا نداره که. یا خودت ریتراش وردار برو سر وقتش

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

فقط لباس زیر و رژ قرمز  

من رادین کوچولو کاربر سال ۹۵ هستم نتونستم با همون کاربریم بیام و با کاربری جدید اومدم، اسم کاربری جدیدم هم از شیرین زبونی پسرمه که به نوشابه میگه شیبادا