2777
2789
عنوان

چطور به شوهرتون ميگين كه براي شما آراسته باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 23 پست
اولل كه بگو راحت حرفت و دوما خيلي شيك پيكش نكن من كردم الان ٢٤ساعت جلو اينه داره پنكك نيماله تافت مي ...

وااای چه باحال شوهرت پنکک میزنه؟؟؟؟زیاده روی کردی. در خوشتیپ کردن شوهرت خواهرجان😀😀

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اوایل خیلی میگفتم جوری که هم دوستای من هم دوستای خودش بعد ده سال دیدنش گفتن واااای چقدر خوب شدی و زن بهت ساخته و... ولییی از وقتی یکی پاپیچش شد و مزاحمش شد توهم عشق و عاشقی برداشت هیچییی بهش نمیگم حتی میگم ریش بزار جذاب میشی😁😁😁بدجنس هم خودتونین 😂😂😂

ما زنها موجودات عجیبی هستیم زود بغض میکنیم زود دلمان میسوزد زود حرص میخوریم و زیاد حرص میخوریم کلا به کم قانع نمیشوییم سهم مان از عشق باید همه اش باشد از مادر بودن از همسر بودن از دختر خوب خانه ی پدری بودن .ما زنها خانه را دوست داریم برای زمانی که خسته از بازار برمیگرید با تمام خریدهایمان .ما زن ها موجودات عجیبی هستیم حال دلمان که خوب باشد زود یادمان میرود مثل کودکیمان شاد میخندیم اما اگر دلمان بگیرد میشویم مثل ابر بهار .این سرشت ما زنهاست ولی ما ضعیف نیستیم زن بودن خیلی مردانگی میخواهد ما به کم قانع نمیشویم 
وااای چه باحال شوهرت پنکک میزنه؟؟؟؟زیاده روی کردی. در خوشتیپ کردن شوهرت خواهرجان😀😀

اره بابا بوتاكس ميزنه كرم ميزنه نديد بديد و ادمش كني همين ميشه ديگه خرممم

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!
اره بابا بوتاكس ميزنه كرم ميزنه نديد بديد و ادمش كني همين ميشه ديگه خرممم

دوراز جونت

😒😒

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
در امان میمونه    

اره😅

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔