enchanter مدیر استارتر عضویت: 1396/02/23 تعداد پست: 1678 عنوان چسبندگی لوله و رحم' بیاین لطفااااااا 140 بازدید | 10 پست خانومایی که این مشکل رو داشتن میشه بگین چه علایمی داشتین??و چطوری این مشکل پیش اومد براتون?? خیلی مهمه برام توروخدا بیاین بگین پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟 1397/03/23 | 14:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان،اورهان عضویت: 1397/02/12 تعداد پست: 837 منظورت کیست اندومتریوز یا همون کیست شکلاتیه خدایا هیچ زنی رو در حسرت شنیدن کلمه ❤مامان❤ نذار برای ارزوی من اگه میشه یه صلوات بگو
enchanter مدیر استارتر عضویت: 1396/02/23 تعداد پست: 1678 منظورت کیست اندومتریوز یا همون کیست شکلاتیه نه عزیزم' منظورم چسبندگی لوله و رحم هستش پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟
مامان،اورهان عضویت: 1397/02/12 تعداد پست: 837 نه عزیزم' منظورم چسبندگی لوله و رحم هستش نه عزیزم من کیست شکلاتی داشتم خدایا هیچ زنی رو در حسرت شنیدن کلمه ❤مامان❤ نذار برای ارزوی من اگه میشه یه صلوات بگو
enchanter مدیر استارتر عضویت: 1396/02/23 تعداد پست: 1678 نه عزیزم من کیست شکلاتی داشتم چجوری فهمیدی که کیست شکلاتی داری عزیزم? پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟
مامان،اورهان عضویت: 1397/02/12 تعداد پست: 837 چجوری فهمیدی که کیست شکلاتی داری عزیزم? تخمدان من از هجده سالگیم کیست ساز بود و پریود درد داشتم و خونریزیم زیاد بود خدایا هیچ زنی رو در حسرت شنیدن کلمه ❤مامان❤ نذار برای ارزوی من اگه میشه یه صلوات بگو
enchanter مدیر استارتر عضویت: 1396/02/23 تعداد پست: 1678 تخمدان من از هجده سالگیم کیست ساز بود و پریود درد داشتم و خونریزیم زیاد بود اها' تووی سونو متوجه اندومتریوز شدن? یا عکس رنگی گرفتی? پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟
مامان،اورهان عضویت: 1397/02/12 تعداد پست: 837 اها' تووی سونو متوجه اندومتریوز شدن? یا عکس رنگی گرفتی? تو سونو مشخص شد کیست دارم برای تشخیص جنسیت کیستم رفتم ازمایش دادم دویست هزار تومن هزینه کردم متوجه شدم کیستم اندومتریوزه خدایا هیچ زنی رو در حسرت شنیدن کلمه ❤مامان❤ نذار برای ارزوی من اگه میشه یه صلوات بگو
enchanter مدیر استارتر عضویت: 1396/02/23 تعداد پست: 1678 تو سونو مشخص شد کیست دارم برای تشخیص جنسیت کیستم رفتم ازمایش دادم دویست هزار تومن هزینه کردم متوجه ش ... انشالله باردار بشی زودتر عزیزم' منم منتظرم و خیلی بی قرار دوس دارم هر روشی رو امتحان کنم تا زودتر باردار بشم' قبلا سقط داشتم پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟
مامان،اورهان عضویت: 1397/02/12 تعداد پست: 837 انشالله باردار بشی زودتر عزیزم' منم منتظرم و خیلی بی قرار دوس دارم هر روشی رو امتحان کن ... شش هفته ای باردارم عزیزم برخلاف پیش بینی دکترا خدا بهم لطف کرد ان شالله توهم بزودی این خبر خوش و بهمون میگی ان شاالله خدایا هیچ زنی رو در حسرت شنیدن کلمه ❤مامان❤ نذار برای ارزوی من اگه میشه یه صلوات بگو
enchanter مدیر استارتر عضویت: 1396/02/23 تعداد پست: 1678 شش هفته ای باردارم عزیزم برخلاف پیش بینی دکترا خدا بهم لطف کرد ان شالله توهم بزودی این خبر خوش و بهم ... وااای عزیزم خیلی مبارکه' ممنون برای دعای قشنگت' الهی امممییییین' پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟