2777
2789

خانومایی که این مشکل رو داشتن میشه بگین چه علایمی داشتین??و چطوری این مشکل پیش اومد براتون?? خیلی مهمه برام توروخدا بیاین بگین

پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری فهمیدی که کیست شکلاتی داری عزیزم?

تخمدان من از هجده سالگیم کیست ساز بود و پریود درد داشتم و خونریزیم زیاد بود 

خدایا هیچ زنی رو در حسرت شنیدن کلمه ❤مامان❤ نذار  برای ارزوی من اگه میشه یه صلوات بگو 
تخمدان من از هجده سالگیم کیست ساز بود و پریود درد داشتم و خونریزیم زیاد بود 

اها' تووی سونو متوجه اندومتریوز شدن? یا عکس رنگی گرفتی?

اها' تووی سونو متوجه اندومتریوز شدن? یا عکس رنگی گرفتی?

تو سونو مشخص شد کیست دارم برای تشخیص جنسیت کیستم رفتم ازمایش دادم دویست هزار تومن هزینه کردم متوجه شدم کیستم اندومتریوزه 

خدایا هیچ زنی رو در حسرت شنیدن کلمه ❤مامان❤ نذار  برای ارزوی من اگه میشه یه صلوات بگو 
تو سونو مشخص شد کیست دارم برای تشخیص جنسیت کیستم رفتم ازمایش دادم دویست هزار تومن هزینه کردم متوجه ش ...

انشالله باردار بشی زودتر عزیزم' منم منتظرم و خیلی بی قرار  دوس دارم هر روشی رو امتحان کنم تا زودتر باردار بشم' قبلا سقط داشتم

انشالله باردار بشی زودتر عزیزم' منم منتظرم و خیلی بی قرار    دوس دارم هر روشی رو امتحان کن ...

شش هفته ای باردارم عزیزم برخلاف پیش بینی دکترا خدا بهم لطف کرد ان شالله توهم بزودی این خبر خوش و بهمون میگی ان شاالله 

شش هفته ای باردارم عزیزم برخلاف پیش بینی دکترا خدا بهم لطف کرد ان شالله توهم بزودی این خبر خوش و بهم ...

وااای عزیزم خیلی مبارکه' ممنون برای دعای قشنگت' الهی امممییییین'