2777
2789
عنوان

انواع افطاری

150 بازدید | 12 پست

اینو بگم که اول باسه تا خرما افطار کنید و از خوردن سردیها اجتناب کنید   

بهتراز چایی توافطار آب جوشیده ولرم که سموم بدن روازبین می‌بره ولی چایی پرز معده رو باخودش میبره  

دستورهامم امتحان شدس مامایی که قرار نی نی دار شن هم استفاده کنید   سعی میکنم خواصشوبگم

همیشه ۱۸ساله هستم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوپ جو  

جو پوست کنده ۱پ   سبوس جو ۳ ق غ هویج نگینی خرد شده ۲عدد  پیاز۱عدد   مرغ یک تکه  جعفریخرد شده ۳ق س   رب   نصف ق غ   ابلیمو    جو را از چند ساعت قبل بزارید خیس بخوره بعد مرغ و پیاز و نمک و زردچوبه رو بزارید بپزه بعد جو رو با مقداری اب جدا بزارید بپزه انقدری که کاملا شکفته بشه و کامل بپزه و لعاب بده اگه مابین پخت ابش کم بود بهش اب جوش اضافه کنین بعد که پخت اب مرغ رو بهش اضافه کنین مرغ رو خلال کنین و اضافه کنین پیاز توی مرغو هم له کنین و بریزید تو مواد حالاهویج نگینی  وسبوس جورو بریزید   بعد بهش رب بزنین  و بزازید خوب سوپتون جا بیفته در اخر ابلیمو و جعفری خرد شذه رو اضافه کنین و همینطور نمک و فلفلشو چک کنین و به سلیقه خودتون اضافه کنین

همیشه ۱۸ساله هستم