2777
2789
عنوان

انقباض بارداری چطوریه؟؟؟😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 6695 بازدید | 20 پست
بهتره به تجربه بچه ها اکتفا نکنی  حتما دکتر برو همیشه انقباض ها منظم نیست

اگه تا عصری دوباره تکرار شد حتما میرم مطب دکترم

بچه‌دار شدن مثل این است که بگویم: من به‌دنیا آمدم، مزه‌ی زندگی را چشیدم و آن‌قدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃

مال استرس‌های زیاد فکر نکن 

فعلا به خودت ونی نی برس حتما روزی یک عدد گردو بخورید همون موقع پوست بکن برا هوش بچه عالیه

مویز وکندر وانجیر

سیب وبه و هلو خوشکل وباهوشش می‌کنه تراریخته ها رو نخور،ذرت مکزیکی و گوجه‌فرنگی و ربش ونخودفرنگی وتره فرنگی

بیاتابگم بعد از زایمان چی بخوری،توبیمارستان اول خرما  خرما خرما

سه روز اول شیرنده چون درد کشیدی وشیرت تلخه 

به نوزاد کره محلی و ترنجبین وشیرخشت بده تا شکمش خوب کار کنه وزردی نگیره

ترنجبین هم غذاست برا بچه هم دوا

،ده روز اول گوشت نخور عوضش انواع کاچی نوش جان کنید تا هم بخیه ها زود جوش بخوره هم شیرت زیادشه وغذاهای دیگه وآناناس

عناب وپرسیاوشان وآویشن دمنوش درست کنید که بچه وخودتون دل درد نشه ،تا چهل روز بخور،

بعداز ده روزآبگوشت و آش ماش درست کن که پرشیرمیشید بشی اگه این دستور را رو رعایت کنید دیگه بچه رفلاکس ودلپیچه وزردی .... نمی‌گیره

کتاب همه ی مادران سالمند اگر.....

می‌تونه به این استرس‌های پایان بده  

همیشه ۱۸ساله هستم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال استرس‌های زیاد فکر نکن  فعلا به خودت ونی نی برس حتما روزی یک عدد گردو بخورید همون موقع پوس ...

خیلییییییی ممنون از راهنمایی‌ها و توصیه‌هاتون.

خدا خیرتون بده انشاالله، حتما عمل میکنم.

چند روزه معده‌درد شدید داشتم اصلا نتونستم غذا بخورم خودم حس میکنم خیلی ضعیف و بی‌حال شدم.

الانم که اینجوری شد یهو خیلی ترسیدم.

ممنونم که کمک کردید🌸

بچه‌دار شدن مثل این است که بگویم: من به‌دنیا آمدم، مزه‌ی زندگی را چشیدم و آن‌قدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃
خیلییییییی ممنون از راهنمایی‌ها و توصیه‌هاتون. خدا خیرتون بده انشاالله، حتما عمل میکنم. چند روزه م ...

انجیر برا معدت خیلی خوبه  چایی خوردن هم معده درد میاره

همیشه ۱۸ساله هستم  
فدات بشم. انقباض مال موقع زایمانه.  

انقباض همیشه در موقع زایمان نیست 

حتی خیلی مواقع همراه با دردم نیست 

من خودم انقباض تو هفته های پایین داشتم 

که تا موقع زایمان دارو مصرف میکردم تا کنترل بشه.

حتی خیلی ها متوجه انقباضی که دارند نیستند که با معاینه دکتر متوجه میشند انقباض دارند.

ساده ترین نوعش سفت شدن شکم و شل شدن اونه