2777
2789

سلام...بچه ها با نامزدم دعوام شده بعد از مدتها..حالا به یکی از دوستان که حسابگره تماس گرفتم گفت خواهرش پرش کرده...حالا که فک میکنم میبینم اون ادمی نبود که اینجور حرفایی بزنه!!! حالا پرش کرده یعنی چی؟ مثلا چی بش گفته؟ مگه شما ها خودتونو زن داداش ندارین ،چه طور باداداشاتون صحبت میکنین راجب زناشون؟؟خرابشون میکنین یا پشتشونو میگیرین؟

یعنی گوشش رو پر کرده از یک سری کلمات. یعنی حسابی توی گوشش خونده که این کار رو بکن و اون کار رو بکن 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زن داداش ندارم

اما اگه داشته باشم سعی در حفظ و آرامش زندگیش دارم نه این که بخوام با حرفام زندگیش از هم بپاشه

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
بعد داداشا بیشتز از زناشون بشون گوش میدن؟ حرفشون برنده تره یعنی؟

ببین بستگی به شخصیت شخص مورد نظر داره که چقدر تحت تاثیر دیگران قرار میگیره و چقدر حق طلب هست و بتونه حرف حق رو تشخیص بده و اینکه با انصاف باشه و قضاوت بد نکنه. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.