2777
2789
عنوان

کسایی که آشپزیشون خوبه تورو خدا بیاید کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 31 پست

پختن دلمه برامهمون اشتباهه

والسلام

غذاتوعوض کن

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم نصف دلمه درست کن نصف کوفته 

سوپ ام درست کن 

وای کاش جای تو بودم دلم میخواد خودمو با چیزی سرگرم کنم عاشق آشپزی ام 

از دیشب داغونم دلم میخواد با یه چیزی اروم شم 

خدایا مرسی واسه همه چی.. مامان جونی خوش اومدی قدمت سر چشامون منتظرتیم 
ماه رمضون ؟ ناهار؟ دلمه؟

وااای صوتی دادماااا

مهمونیم شنبست عزیزم میخواستم زود کمکمکنید گفتم فردا هواسم به ماه رمضون نبود اخه خودم بچه شیر میدم نمیگیرم یادم میره

ماه رمضون ؟ ناهار؟ دلمه؟

عزیزم ایران هم مثل بقیه ی جاهای دنیا یک کشور چند فرهنگه٬ خیلی ها روزه نمی گیرن کلا. مثلا توی خونه ی ما هم از بچگی برای ماه رمضون هم مهمون ناهار داشتیم چون تو فامیل و آشناها کسی روزه نمی گرفت. خیلی عجیب نیست٬ سخت نگیرین. :)

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم.