2777
2789
عنوان

کمک کممممک

55 بازدید | 2 پست

بچه ها توروخدا اگه کسی این شرایط و داشت بهم بگه..خواهش میکنم کمکم کنید.

من دوستم تقریبا۲۵سالش هست تو سونو غربالگری اول مشکوک به سندرم دان بود ازش ازمایش dna گرفتن فرستادن کره جنوبی همه چی سالم بود

الان تو سونو غربالگری دوم بهش گفتن الفا فیتو پروتیینت بالا هست رفت کلی سونوگرافی انجام داد دکتر سونوگراف گفت همه چی سالم هست ولی دکتر خودش میگه سونو گرافی  خییلی دقیق نیست و همه چیو نشون نمیده ازش امنیوسنتز از چندقسمت شکمش گرفتن جوابش قراره چندروز دیگه بیاد خییلی ترسیده.

بنظر شما چرا الفا اینقدر تو خونش بالا بود؟

واینکه کسی بوده بین شما الفا بالا بوده و الان بچه سالم داشته باشه؟

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

Be aros amoye manam goftan .bache salem bod

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.