2777
2789
عنوان

رنگ مشكي روي دكلره ميشه زد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 73950 بازدید | 50 پست
منم موهام بلونده میخواستم پر کلاغی کنم همه پشیمونم کردن که میسوزه مثل کاموا میشه نمیتونی بعد رنگ ...

نمیدونم والا

ولی اگه خیلی ب مشکی علاقه داری مشکی کن.

بعدش کراتینه کن موهاتو بذار خوشگل شه 😍

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
منم موهام بلونده میخواستم پر کلاغی کنم همه پشیمونم کردن که میسوزه مثل کاموا میشه نمیتونی بعد رنگ ...

نميدونم والا

باربد اسم پسرانه است، معنی باربد: [(بار = رخصت، اجازه + بد/ badـ/ و/ bodـ/ (پسوند محافظ یا مسئول)]، 1- خداوندِ بار (بارگاه)، پرده‌دار؛ 2- (اَعلام) نوازنده و موسیقی دان معروف دربار خسرو پرویز. نام او در پهلوی به صورت‌های پهربد و پهلبد و در منابع عربی به صورت بَهلبَذ به کار رفته است. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه سبز میشه

اَي واييي😔

باربد اسم پسرانه است، معنی باربد: [(بار = رخصت، اجازه + بد/ badـ/ و/ bodـ/ (پسوند محافظ یا مسئول)]، 1- خداوندِ بار (بارگاه)، پرده‌دار؛ 2- (اَعلام) نوازنده و موسیقی دان معروف دربار خسرو پرویز. نام او در پهلوی به صورت‌های پهربد و پهلبد و در منابع عربی به صورت بَهلبَذ به کار رفته است. 
پر كلاغي در حد دكلره ميسوزونه كچل ميشي

واقعا؟؟ پس تيره ترين رنگ رو بايد بزارم 

نمیدونم والا ولی اگه خیلی ب مشکی علاقه داری مشکی کن. بعدش کراتینه کن موهاتو بذار خوشگل شه 😍

خودم چشم ابروم مشکیه

موهام بلونده بیشتر

چون شوهرم دوست داره

ولی دیگه خسته شدم

میخوام مشکی کنم

باید مثل پشت بالش باشی! سرد که باشی خواستنی تری   
آره میشه.منم یه بار این کار و کردم.فقط بعد از یکی دو ماه که رنگت بره به مرور کمرنگ تر میشه و به قهوه ...

ااا پس انجام بدم يعني؟ بخدا موندم 

الان من ان 3 گرفغتم که روشنه

میشه قهوه ای تیره دیگه.رنگت به مشکی دیگه نمیزنه.اشکال نداره این و بذار اگه خواستی تیره تر بشه یکی دو ماه دیگه n1 بذار دوباره

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
مشکی روی دکلره یعنی فاجعه از دودی تیره شروع کن موهات نابود میشه

😔😔😔😔باشه ممنون گلم

ااا پس انجام بدم يعني؟ بخدا موندم 

آره عزیزم.من تجربه کردم خیلی هم خوب میشه. تا هر وقت هم که بخوای دیگه میتونی به موهات استراحت بدی و رنگ نکنی

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
اره میشه...تنها رنگی ک روی دکلره میمونه مشکیه

أخه يسريا ميگن نميشه كه شما خودتون انجام دادين؟

خدا بگم چيكار نكنه خواهرامو قبل عيد عروسي داداشم بود بزور گفتن رنگ كن زشته زر حاليكه من ٥ ساله رنگ ن ...

آخی عزیزم... ☹

اشکال نداره حالا... گلم آرایشگاهای خوب برو، موهاتو درست میکنن مث عروسک. بعد چون مواد و رنگ موهاشون مارک خوبه، دوام بیشتری دارن اون رنگا...

ولی اگه دلت میخواد مشکی کنی میتونی بذاری، بعدش اگه خدای نکرده موهات خشک شد  کراتینه کن.

من قبلاً موهام بلوند بود، بعدش رفتم مشکی کردم هیچیش نشد. تازه دوباره مشکی دلمو زد رفتم رو همون مشکیه دکلره کردم و ی رنگ دیگه گذاشتم. با اینکه تار موهام خیلی نازکه 😃 موهام نسوخت، کچل هم نشدم 😁

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐