سلام صبحتون بخير دوستان كسي تا حالا رنگ مشكي روي دكلره گزاشته؟ چجوري ميشه؟ موهام دير رنگ ميگيره تارهاشم كلفته و خود موهام مشكي پركلاغي بوده تيكه هاي رنگ شده داره ميخوام ببينم ميشه اونام مشكي كتم يا نه؟
باربد اسم پسرانه است، معنی باربد: [(بار = رخصت، اجازه + بد/ badـ/ و/ bodـ/ (پسوند محافظ یا مسئول)]، 1- خداوندِ بار (بارگاه)، پردهدار؛ 2- (اَعلام) نوازنده و موسیقی دان معروف دربار خسرو پرویز. نام او در پهلوی به صورتهای پهربد و پهلبد و در منابع عربی به صورت بَهلبَذ به کار رفته است.
دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
باربد اسم پسرانه است، معنی باربد: [(بار = رخصت، اجازه + بد/ badـ/ و/ bodـ/ (پسوند محافظ یا مسئول)]، 1- خداوندِ بار (بارگاه)، پردهدار؛ 2- (اَعلام) نوازنده و موسیقی دان معروف دربار خسرو پرویز. نام او در پهلوی به صورتهای پهربد و پهلبد و در منابع عربی به صورت بَهلبَذ به کار رفته است.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁 همیشه مرحله ی بعد از بلوند👧🏼 مشکی پرکلاغیه👧🏻 ...
خدا بگم چيكار نكنه خواهرامو قبل عيد عروسي داداشم بود بزور گفتن رنگ كن زشته زر حاليكه من ٥ ساله رنگ نكردم كلا زياد أهل رنگ نيستم نه شوهرم نه خودم دوست نداريم الانم موهام هي زرد ميشه رنگ هم ميزارم خبلييييي كم ميگيره زياد فرق نميكنه
منم موهام بلونده میخواستم پر کلاغی کنم همه پشیمونم کردن که میسوزه مثل کاموا میشه نمیتونی بعد رنگ ...
نه اصلا نمیسوزونه به منم همه میگفتن یا میسوزه یا سبز میشه...ولی من n2 گذاشتم و ماه بعدش مشکی پر کلاغی کردم و هیچیش نشد.نه سبز شد نه سوخت.تا یک سال هم دیگه رنگ نکردم که موهام جون بگیره.