2777
2789

سلام خانوما

من نزدیک 9سال آیودی دارم

الان میخوام درش بیارم چهار پنج ماه خونریزی داشتم 

که باکمک قرص الان یک هفته اس قطع شده

الان میتونم دستگاه رو دربیارم یا باید صبر کنم پریود شم

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍
باید پریود باشی

اها درست 

یعنی درش نمیارن اینجوری😔

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بس خونریزی داشتم این چند وقته دکترم گفت صبر کن خوب شی بعد درش بیار

گفتم شاید همینجوریم درش بیارن

اها درست  یعنی درش نمیارن اینجوری😔

نه دیگه. وقتی پریود باشی و روز سوم یا دوم که خونریزی زیاده باید بری 

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
نه دیگه. وقتی پریود باشی و روز سوم یا دوم که خونریزی زیاده باید بری 

باشه ممنونم

که جواب دادین

خواستم فردا برم دکتر 

این همه دستگاه عوارض داره باز خانوما به خودشون لطمه میزنن.خوب شوهرا وازکتومی کنن که بی عارضه تره. آی ...

درسته من دستگاه هم هشت ساله بوده الان نزدیک نه ساله دارمش

این چند ماه آخر خونریزیم شروع شد

درش میارم 

کاش میشد وازکتومیش کرد

من بچه میخوام باز اون نه ذهنم درگیره خدا کمک کنه

درسته من دستگاه هم هشت ساله بوده الان نزدیک نه ساله دارمش این چند ماه آخر خونریزیم شروع شد درش میا ...

اگه واقعا میخوای دستگاتو در بیار شوهرت نفهمه😁.خیلیا با دستگاهم میشن به خاطر جابه جایی بعدم که زایمان کردی همسرت و بفرست وازکتومی راحت. من خود شوهرم منتظره بچم بیاد بره 

این همه دستگاه عوارض داره باز خانوما به خودشون لطمه میزنن.خوب شوهرا وازکتومی کنن که بی عارضه تره. آی ...

تو یه تاپیک میخوندم خانومه نوشته بود شوهرم حاضر نیست از کاندوم استفاده کنه چاره ندارم!!!

بعضی شوهرا واقعا نوبر هستن! من نمیدونم این خانوم‌ها چه جوری با همچین موجوداتی زندگی می‌کنن!

من تا حالا حتی قرص هم حاضر نشدم بخورم. یکبار که تو این مدت شرایطی پیش اومد که قرص اورژانسی خوردم کلی شوهرم شرمنده شد بابت عوارضی که ممکنه داشته باشه.

خدا لعنت کنه سیاست گذرای مملکتو 

وازکتومی رو خیلی سخت میگیرن و حتما باید چندین بچه داشته باشه یا سنش بالا باشه 

احترام ب خواسته مردم نمیذارن 

من خودم سر بچه دوم میخاستم لوله هامو ببندم ک راحت باشم 

دکتر گف اثن حرفشم نزن باید سه چهار تا بچه داشته باشی سنتم از چهل بالا باشه 😓😓😓

اگه واقعا میخوای دستگاتو در بیار شوهرت نفهمه😁.خیلیا با دستگاهم میشن به خاطر جابه جایی بعدم که زایما ...

همسرتون چن سالشه تحقیق کردی ک کجا انجام میدن ؟؟؟من خیلی دنبال اینم جایی رو پیدا کنم ک همسرم بره برا عمل 

اگه واقعا میخوای دستگاتو در بیار شوهرت نفهمه😁.خیلیا با دستگاهم میشن به خاطر جابه جایی بعدم که زایما ...

ای خواهر فامیلیم آزمایش ژنتیک روندادیم بچه اول فلج مغزی شدید هست البته بخاطر تشنج اینجوری شد هیچ جوره راضی نمیشه

اتفاقا به من میگفت توعمل کن الان لوله هاتو ببند 26سالمه 

منم بهش گفتم اینجوریه خودت وازکتومی کنه

بچه ام به من نیاز داره نمیتونم که بستری شم

برگشت گفت شاید ازهم جدا شدیم یامردی من زن گرفتم اون بچه خواست😡😡😡😡

البته شوخی بود بخیال خودش منم گفتم شاید بعد تو منم ازدواج کردم😂😂😂

همسررم بچخ خواست بهش برخورد اونوقت

تو یه تاپیک میخوندم خانومه نوشته بود شوهرم حاضر نیست از کاندوم استفاده کنه چاره ندارم!!! بعضی شوهرا ...

😔😔😔😔

منم گفتم قرص میخورم حداقل کاندوم هم بهش پیش نهاد دادم برا بعد دستگاه

میگه ازسوسول بازی خوشم نمیاد😓😓😓