2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شمام حتی تا مرز سکته هم رفتم دخترخالم میگه راهش اینه که انتظارتو از افراد به صفر برسون از کسی انتطار فهم شعور درک و محبت نداشته باش که اگر داشت راضی باشی اگر نداشت برات مهم نباشه چون انتطارشو نداشتی مثل انتظار محبت و درک  از مادرشوهر

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
منم مثل شمام حتی تا مرز سکته هم رفتم دخترخالم میگه راهش اینه که انتظارتو از افراد به صفر برسون از کس ...

هییییی خواهر من از کسی انتظار ندارم بهم حرف میزنن منم لال مونی میگیرم اش لا دفاع بلد نیستم آخر منم سکته میکنم 

اتفاقاً من برعکسم 😃

ی اخلاقی دارم بدی ها خیلی زود فراموشم میشه و همه چی از یادم میره. کلاً آدم فراموشکاری ام... ۹۹درصدِ فکر کردنم درمورد اتفاق های آینده ست. ب گذشته اصن فکر نمیکنم.

آخه چ ارزشی داره خودتو پیر کنی با فکر و خیالات الکی. حیفت نیست واقعاً؟ بیخیال باش بابا دنیا دو روزه... بخند شاد باش 😉😘😘😘

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐

اعتماد به نفست عزت نفست رو بالاببر

خودتو دوس داشته باش

هیچ کسی ارزش اینو نداره که آرامشتو ازت بگیره

فقط نظر آدمای مهم زندگیت برات مهم باشه مث همسر

بقیه برن به سلامت مگه چقد عمر داریم بخوایم به نظر اینو اون حرفه بقیه گوش بدیم

به خودت ارزش قائل باش خودتو دست کم نگیر

ببخشیدا که اینو میگم به فلانجاتونم نباشه 

از بس خودم حرف شنیدم دارم نیگم

اگه با اهمیت دادن به حرفای بقیه زندگی کنیم میبازیم چون هرکار کنیم یه حرفی هست

هییییی خواهر من از کسی انتظار ندارم بهم حرف میزنن منم لال مونی میگیرم اش لا دفاع بلد نیستم آخر منم س ...

بچه ها دوره های خانم پریسا نصری رو تهیه کنید ببینید هنر زن بودن فوق العاده ان ینی محشر

ببخش تا دیگرانم ببخشنت همیشه میگم دنیا دو روزه چرا باید کینه ای بشیم و روزگار رو تلخ کنیم

درسته من این خصلت کینه ای رو ندارم زود میبخشم اما ی نفر ناراحتم کنه تا دو سه ماه غصه میخورم بدم میاد 

منم مثل شمام حتی تا مرز سکته هم رفتم دخترخالم میگه راهش اینه که انتظارتو از افراد به صفر برسون از کس ...

دقیقاااا 

منم از وقتی اینجور رفتار میکنم ارامشم بیشتر

مثلا تولد یکی اقوام باشع ذاتا باید دعوتم کنع

اما من پیش خودم میگم نه انتظاری ندارم چرا باید دعوتم کنه

دعوتم نکرد ناراحت نمیشم دیگ درعوضاگر دعوتم کرد دلیلی برای خوشحالیم هست میگم چ خووووب منو دعوت کرده 

محتاجیم به دعا🙏🏻