2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من برای تعیین جنسیت میرم خیلیها تو مطبش هستن با یک ماه جواب گرفتن ماه پیش یه خانومی بعد از ۱۸س ...

ممنون میشم لطف کنین بگین نتیجه گزفتین برای تعیین جنسیت پیش این دکتر یانه؟من باید از شهرستان بیام گفتم اول کنی تحقیق کنم 

دوستان ميخواستم تجربه بچه دار شدنم رو براتون تعريف كنم من براي بچه اولم خيلي دلم ميخواست به جنسيت د ...

یعنی شما تو هر ضفحه ای که راجع به دکتری باشه کامنتت را کپی پیست کردی! دکتر مختاریان انقدر محتاج تبلیغات شماست🙃

عزیزم من الان باردارم دوهفته دیگه جنسیت معلوم میشه میام میگم

سلام سونو تعیین جنسیت رفتید؟ عزیزم دقیقا شنبه باهاش وقت دارم اما چون میگن رژیمش پنج روزست، به نظرت خودم رژیمایی که تو سایت بچه ها میگیرند را رعایت کنم یا به دکتر اعتماد کنم؟ برای تعیین جنسیت میخوام برم پیششون. شما هم منو راهنمایی میکنید؟ 

سلام سونو تعیین جنسیت رفتید؟ عزیزم دقیقا شنبه باهاش وقت دارم اما چون میگن رژیمش پنج روزست، به نظرت خ ...

عزیزم من دقیقا ۱۱ دهم خرداد وقت تعیین جنسیت دارم اگر نتیجه دلخواهم بود که حتما دکتر خوبیه به حرفش گوش کن اگرم که نه نرو پیشش

دوستان ميخواستم تجربه بچه دار شدنم رو براتون تعريف كنم من براي بچه اولم خيلي دلم ميخواست به جنسيت د ...

الان هم دختر دارید هم پسر؟

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
سلام اره واسه بارداری تحت نطرشم هنوز که نشدم.ولی خیلیا بامن بودن باردار شدن پیشش.

انشا.... همین ماه با خبرای خوش بیای. دعا میکنم همیک ماه باردار شی و به سلامتی نی نی بیدد بغلت😚 میخوام برای تعیین جنسیت برم پیشش؟ میرفتی مطب کسایی بودند که به نتیجه رسیده یا نرسیده باشند؟ میتونم به این دکتر اعتماد کنم به نظرت؟

انشا.... همین ماه با خبرای خوش بیای. دعا میکنم همیک ماه باردار شی و به سلامتی نی نی بیدد بغلت😚 میخو ...

ممنون عزیزم.اره منظورم همون مطب بود.خیلیا همونجا باردار شدن.واسه تعیین جنسیت هم زیاد میان پیشش.من بااینکه هنوز نتیجه نگرفتم ولی خیلی ازش راضیم.انرزی مثلت زیادی داره.حالا انشالا بری خودت متوجه میشی