2777
2789
عنوان

یادگیری زبان

179 بازدید | 8 پست

تصمیم گرفتم زبان بخونم از صفر چون هیچی بلد نیستم. ولی مکانی که هستم کلاس برای سن من نداره فعلا ثبت نام کردم اگر به حد نصاب برسه تشکیل میشه. ولی نمیخوام صبر کنم. میتونم تو خونه خودم یاد بگیرم؟ چه باید بکنم؟ میشه راهنمایی کنید

آره عزیزم.اتفاقا زبان فقط و فقط به پشتکار خود شخص بستگی داره.کلاسا همه بیخوده و یه جور تجارته برای موسسات زبان.سعی کن فیلم با زبان انگلیسی زیاد ببینی بدون زیر نویس فارسی.دایره لغاتتو خوب کن.کتابای oxford word skill عالیه برای لغات و یهرسری نکته های ریز

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اينايي كه ميگن كلاس نرو نميدونم فازشون چيه

عزيزم اموزشگاه هاي درپيت نرو..

من خودم كانون زبان رفتم .. واقعا علاقه داشتم..هيچ ترمي رو نيوفتادم..مدرك هم گرفتم..شما اگه علاقه داري واقعا..برو كانون زبان از صفر هم شده شروع كن ولي از پايه و درست حسابي ياد بگير..

اينايي كه ميگن كلاس نرو نميدونم فازشون چيه عزيزم اموزشگاه هاي درپيت نرو.. من خودم كانون زبان رفتم ...

بله درست میفرمایید. اگر اینجا کانون زبان داشت که مشکلی نداشتم میرفتم منتها گفتم که اینجایی که هستم امکانات نداره متاسفانه

ببین من ۶سال مداوم سفیر رفتم قبلشم کلی خودم خونده بودم نه میتونستم فیلم ببینم نه اهنگ میفهمیدم نه صحبت کنم نه چیزی بخونم بعد پارسال از طریق خواهر زاده زن داییم با یه خانمی اشنا شدم که به بچه هایی که میخواستن مهاجرت کنن یا ایلس بگیرن درس میداد اشنا شدم انصافا هم کارش عالی بود  و من بعد ۶ ماه که باهم کلاس مجازی رفتیم ایلسم رو گرفتم  الانم راه صحبت میکنم وفیلم و اهنگ هم که راحت میفهمم حالا بهت میخوام یه توصیه کنم بگرد یه معلم خوب پیدا کن و پولتو الکی دور نریز😉

سلام عزیزم برای زبان سرچ کردم پیامتونو دیدم

من کتابی نوشتم ک در ۳۰ جلسه گرامر و اسپیکینگ رو اموزش میدم درس ب درس با تمریناتش میفرستم هردفعه

هزینه رو هم پس از رضایت بچه ها دریافت میشه

اگر مایل بودین تاپیکم رو ببینید خوشحال میشم درخدمتتون باشم

لیسنینگ و ۵۰۴ رایگان هم برای شاگردای خودم دارم

اینم نظر شاگردام👇

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736