2777
2789
واي من هنو باورم نميشههه چرا همچين كرد؟؟؟؟

نمیدونم..فک کنم فک میکنه ک من مردم  اینقد تو نقشم فرو رفتم؟من چرا بازیگر نمیشم؟

من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم  
الان موضوع راستکیه یا الکی؟دهنم تا پس کلم بازه الان..منو از این وضعیت بیار بیرون    

برو بابا 

ب من میگی د هنتو .....

شوهرم تا حالا همچین حرفی بهم نزد اما تو ی بی ادب دروغگوزدی 

واقعا دلم شکست مردی ک با اسم زن میاد تو خان وما مرد نیست ......حال مو بد کردی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بابا  ب من میگی د هنتو ..... شوهرم تا حالا همچین حرفی بهم نزد اما تو ی بی ادب دروغگوزدی&n ...

عزیزم..من دخترم گل دختر  ...من شوخی میکنم با بچه ها ..فک کردم تو هم اهل شوخی هستی با توهم شوخی کردم...معذرت میخوام اگه جدی ناراحت شدی

یعنی چی تو هم مردی نه ب رین گم شین 

ن فاطی فک کنم داره شوخی میکنه..تهش میگه سوپرایز سوپرایز مسخرتون کردم

عزیزم..من دخترم گل دختر   ...من شوخی میکنم با بچه ها ..فک کردم تو هم اهل شوخی هستی با توهم شوخ ...

بابا بیخیال جواب منو بدید 😎

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
یعنی چی تو هم مردی نه ب رین گم شین 

چي ميگي ديوونه از پشت كوه اومدي فرق بين شوخي جدي رو نميفهمي؟

هم من دخترم هم woolka اسمش مليكاس

با شير موز داشتيم شوخي ميكرديم

گفتيم مثلا مليكا مَرده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ن فاطی فک کنم داره شوخی میکنه..تهش میگه سوپرایز سوپرایز مسخرتون کردم

ببخشید نازی... چقد اسماتون شبیه

بابا بیخیال جواب منو بدید 😎

این حرفو عربا ب زبون ما وارد کردن..اونا مارو مجبور میکنن اینارو بگیم

جینگیلی امریکا

فینگیلی اسراییل