2777
2789
برو اينم عقدش كن😒

ن بابا سالی یه بار جواب میده....این تو زندگی تا بیاد حرف بزنه..من رفتم شیش تا زن دیگه گرفتم و طلاق دادم  

من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم  
شير موز يه اسمي داره خداقل صداش كني اين خانوم كه روو شير موز حساسه اينو ميخواي چجوري صداش كني؟

مگه اسمش فیسجج نیست؟    نداریم همچی اسمی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداوکیلی واسه این مسئله تاپیک زدی الان؟ حتما با اعتماد به سقف هم منتظری بری تو پربازدیدا ای خدا ای ...

ببخشید نمیدونستم باید اول از شما اجازه بگیرم بعد واسه این مساله تاپیک بزنم به نظرت وقتی حیوون خونگی مثل غورباقه ندارم راجع به چی میتونم ناپیک بزنم گلم 

بی ادبه گاو  نمیبخشمت برا چی منو اون حروف زدی من چه میدونستم تو مردی دروغگو ب شوهرم میگم م ...

الان موضوع راستکیه یا الکی؟دهنم تا پس کلم بازه الان..منو از این وضعیت بیار بیرون  

ببخشید نمیدونستم باید اول از شما اجازه بگیرم بعد واسه این مساله تاپیک بزنم به نظرت وقتی حیوون خونگی ...

جوش نیار خانم.همه جا مخالف هست..نظر خودشو گف ..ب نظر منکه عالی بود..دمت گرم

الان موضوع راستکیه یا الکی؟دهنم تا پس کلم بازه الان..منو از این وضعیت بیار بیرون    

چيشده؟؟

جدي ميگه؟؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بی ادبه گاو  نمیبخشمت برا چی منو اون حروف زدی من چه میدونستم تو مردی دروغگو ب شوهرم میگم م ...

الان داري جدي ميگي اينارو؟؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نمیدونم..بیا در ریم..الان با شوهرش میاد..بدو نازی بدو    

واي من هنو باورم نميشههه

چرا همچين كرد؟؟؟؟

ببخشید نمیدونستم باید اول از شما اجازه بگیرم بعد واسه این مساله تاپیک بزنم به نظرت وقتی حیوون خونگی ...

بیخیال عزیزدلم دوستان کارشون غنی کردن اورانیومه وقت ندارن تاپیک توروبخونن سرشون شلوغه😉

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

بیخوابی از اعتیاد به مواد مخدر بدتره 

یک خرد آگاه بگه چرا به میز می گن میز !😎😂 نمی دونم هویجوری الان یهویی چرا؟

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است