roya1992 مدیر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 796 عنوان کی میدونه چرا به شیر اب میگن = شیر اب!!!!🤔🤔🤔🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 182 پست 1397/03/23 | 02:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
wooooolaka عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 835 برو اينم عقدش كن😒 ن بابا سالی یه بار جواب میده....این تو زندگی تا بیاد حرف بزنه..من رفتم شیش تا زن دیگه گرفتم و طلاق دادم من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم
wooooolaka عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 835 شير موز يه اسمي داره خداقل صداش كني اين خانوم كه روو شير موز حساسه اينو ميخواي چجوري صداش كني؟ مگه اسمش فیسجج نیست؟ نداریم همچی اسمی؟ من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم
fysjj عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 331 من شوهر شیر موزم...امرتون بی ادبه گاو نمیبخشمتبرا چی منو اون حروف زدیمن چه میدونستم تو مردیدروغگوب شوهرم میگم منو دعوا کردیبی ادب اشک مو در آوردی بی ادب
roya1992 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 796 خداوکیلی واسه این مسئله تاپیک زدی الان؟ حتما با اعتماد به سقف هم منتظری بری تو پربازدیدا ای خدا ای ... ببخشید نمیدونستم باید اول از شما اجازه بگیرم بعد واسه این مساله تاپیک بزنم به نظرت وقتی حیوون خونگی مثل غورباقه ندارم راجع به چی میتونم ناپیک بزنم گلم
wooooolaka عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 835 بی ادبه گاو نمیبخشمت برا چی منو اون حروف زدی من چه میدونستم تو مردی دروغگو ب شوهرم میگم م ... الان موضوع راستکیه یا الکی؟دهنم تا پس کلم بازه الان..منو از این وضعیت بیار بیرون من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم
roya1992 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 796 چه جالب من نمیدونستم تا حالا استاتر ممنون به اطلاعاتم اضافه شد با این تاپیکت😁 فدات گلم قابلی نداشت گلم
wooooolaka عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 835 ببخشید نمیدونستم باید اول از شما اجازه بگیرم بعد واسه این مساله تاپیک بزنم به نظرت وقتی حیوون خونگی ... جوش نیار خانم.همه جا مخالف هست..نظر خودشو گف ..ب نظر منکه عالی بود..دمت گرم من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123866 الان موضوع راستکیه یا الکی؟دهنم تا پس کلم بازه الان..منو از این وضعیت بیار بیرون چيشده؟؟جدي ميگه؟؟ دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
wooooolaka عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 835 ب تو چه من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123866 بی ادبه گاو نمیبخشمت برا چی منو اون حروف زدی من چه میدونستم تو مردی دروغگو ب شوهرم میگم م ... الان داري جدي ميگي اينارو؟؟ دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
wooooolaka عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 835 چيشده؟؟ جدي ميگه؟؟ نمیدونم..بیا در ریم..الان با شوهرش میاد..بدو نازی بدو من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123866 نمیدونم..بیا در ریم..الان با شوهرش میاد..بدو نازی بدو واي من هنو باورم نميشهههچرا همچين كرد؟؟؟؟ دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
balaaa عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 21592 ببخشید نمیدونستم باید اول از شما اجازه بگیرم بعد واسه این مساله تاپیک بزنم به نظرت وقتی حیوون خونگی ... بیخیال عزیزدلم دوستان کارشون غنی کردن اورانیومه وقت ندارن تاپیک توروبخونن سرشون شلوغه😉 مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋 خاطرات من خداحافظ👋 لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
یار_شیرین_سخن_نادره_گفتار عضویت: 1392/05/08 تعداد پست: 13093 بیخوابی از اعتیاد به مواد مخدر بدتره یک خرد آگاه بگه چرا به میز می گن میز !😎😂 نمی دونم هویجوری الان یهویی چرا؟ آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است