roya1992 مدیر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 796 عنوان کی میدونه چرا به شیر اب میگن = شیر اب!!!!🤔🤔🤔🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 182 پست 1397/03/23 | 02:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123866 وا نازی؟چی شد اون اعتمادی ک ب من داشتی؟من شاید شیطنت کنم تک و توک ادم حامله کنم...ولی خیانت کار نامر ... تووو اگههه آدم درستي بوودي همين بچتو نميزدي زيرششششميخواي بچه منو قبول كنييي؟؟؟من ديگه اون نازي سابق نيستم دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
fysjj عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 331 اره بابا بچه داره..ورداش ببر..همش مال خودت با نی بخور تو گلوت نپره تو چی میگی این وسط میزنمتااااااامن رو شیر موز حساسم
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123866 تو چی میگی این وسط میزنمتااااااا من رو شیر موز حساسم اين شووهرشهبچه مال اينه دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
wooooolaka عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 835 تووو اگههه آدم درستي بوودي همين بچتو نميزدي زيرشششش ميخواي بچه منو قبول كنييي؟؟؟ من ديگه اون نازي ... بابا این مال من نی باور کن..امد خونه ..جایی واسه نشستن نبود منم گفتم بیا رو پام بشین..اصلا قصدم این نبود...هول شدم یه لحظه...بچه ناخواسته ک بچه ادم محسوب نمیشه میشه؟ من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم
wooooolaka عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 835 تو چی میگی این وسط میزنمتااااااا من رو شیر موز حساسم دست میندازم دهنتو جر میدم هاجنابعالی کی باشن ک رو زن من حساس باشن؟ من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123866 بابا این مال من نی باور کن..امد خونه ..جایی واسه نشستن نبود منم گفتم بیا رو پام بشین..اصلا قصدم این ... 😐😐😐😐برو گمشو پليدمعلومه بچت محسووب ميشه دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
wooooolaka عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 835 اين شووهرشه بچه مال اينه راست میگه..بکش کنار وگرنه.... من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123866 چی میگی شوهر شه چیه؟؟؟؟ بابا شير مووز از اين حامله شدههه بچه هم داره😐 دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
wooooolaka عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 835 چی میگی شوهر شه چیه؟؟؟؟ من شوهر شیر موزم...امرتون من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم
wooooolaka عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 835 😐😐😐😐 برو گمشو پليد معلومه بچت محسووب ميشه حالا بحث بچه بمونه واسه بعد..ببینم این خانم محترم با زن من چیکار داره بعد من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم
wooooolaka عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 835 بابا شير مووز از اين حامله شدههه بچه هم داره😐 فهمیده من من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم
wooooolaka عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 835 خدایی این چ اسمیه زن من داره...شیر موز...نمردیم و در دفاع از شیر موز رگ غیرت بالا اوردیم من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123866 حالا بحث بچه بمونه واسه بعد..ببینم این خانم محترم با زن من چیکار داره بعد برو اينم عقدش كن😒 دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123866 خدایی این چ اسمیه زن من داره...شیر موز...نمردیم و در دفاع از شیر موز رگ غیرت بالا اوردیم &nbs ... شير موز يه اسمي داره خداقل صداش كنياين خانوم كه روو شير موز حساسه اينو ميخواي چجوري صداش كني؟ دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤