2777
2789
چجوری دبلیو رو پ خوندی انصافا؟هرچند ک اسم من ملیکا نیست..ملیکا اون بدبختی بود ک فراریش دادی   & ...

توو شب حامله شده

دبليو هم توو شب پ ميشه

كار نگيرش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چجوری دبلیو رو پ خوندی انصافا؟هرچند ک اسم من ملیکا نیست..ملیکا اون بدبختی بود ک فراریش دادی   & ...

من دگ خوابااودم چیزی نمیفهمم فعلا شب بخیر شوعری فردا با نون بربری داغ ازت پذیزایی میکنم شب بخیر فعلا اقایی 🤗😍

Everything I want I have.Money, notoriety and rivieras.I even think I found God.In the flash bulbs of the pretty cameras.Pretty cameras, pretty cameras Am I glamorous? Tell me am I glamorous

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بعدا ميخوونه

اوووووووووووووو تا بخونه..من اینجا جون سالم ب در نمیبرم...یک نفر پشتم بود ک اونم پرید

من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم  
خو لبا فاطمه فرق میکرد..بعدشم چه ربطی داره تو لبا شوهرتو میبینی هیچ هورمونی تو بدنت جا ب جا نمیشه؟

نه😐

زن با نگاه طووريش نميشه

بيا ثاابت كردي كه مردي😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

توو شب حامله شده دبليو هم توو شب پ ميشه كار نگيرش

اگ نبودی چجوری مشکلات زندگیمونو حل میکردیم مرسی ک هستی 😍😆

Everything I want I have.Money, notoriety and rivieras.I even think I found God.In the flash bulbs of the pretty cameras.Pretty cameras, pretty cameras Am I glamorous? Tell me am I glamorous
من دگ خوابااودم چیزی نمیفهمم فعلا شب بخیر شوعری فردا با نون بربری داغ ازت پذیزایی میکنم شب بخیر فعلا ...

شب بخیر دخترم.....ایشالله با الزایمررررررر از خواب بیدار شییییییییییییییی.....خواب مگسسسسسسس ببینی.....ستاره بچینیییییییی ..بوس بوس

اگ نبودی چجوری مشکلات زندگیمونو حل میکردیم مرسی ک هستی 😍😆

قربونت

ببين اين ميخواست فرار كنه نزااريا

توو ٢شب٦٠نفرو حامله كرده

منم به زور از دستش فرار كردم

توو شب حامله شده دبليو هم توو شب پ ميشه كار نگيرش

فاطی رف..بدو بیا بریم..دستمو بگیر میترسم گم شی    

فاطی رف..بدو بیا بریم..دستمو بگیر میترسم گم شی      

نه ميترسم حامله شم بهت دست بزنم

نه😐 زن با نگاه طووريش نميشه بيا ثاابت كردي كه مردي😂

حالا یواشکی جلو تو لو رفتم..فقط فاطمه میفهمه ک اونم مفقودالاثره....ببینم میتونی امروز ممنوع التصویرمون هم بکنی یا ن

حالا یواشکی جلو تو لو رفتم..فقط فاطمه میفهمه ک اونم مفقودالاثره....ببینم میتونی امروز ممنوع التصویرم ...

ممنوع التصوير بشييي ايشااالااا😒😒😒

آره شیر موز بارداری؟میخاستی؟

اره بابا بچه داره..ورداش ببر..همش مال خودت  با نی بخور تو گلوت نپره

نه ميترسم حامله شم بهت دست بزنم

وا نازی؟چی شد اون اعتمادی ک ب من داشتی؟من شاید شیطنت کنم تک و توک ادم حامله کنم...ولی خیانت کار نامرد نیستم عزیزم...بیا حامله هم شدی بچت چشمم کور دندم نرم خودم نگهش میدارم عزیزم