2777
2789

سلام. خواهرم متولد شصته یکی رو باهاش اشنا کردیم گفته همه شرایطش خوبه فقط سن دخترتون بالاست . خود اقاهه هم متولد شصت و مطلقه ست. خیلی ناراحت شدم برا خواهرم طفلی  

برای حال دلم صلوات مهمونم میکنی؟  

تا 49 سال هم میتونن. البته توی خارج زن شصت ساله هم اورده. بچه هم خیلی ناز. یه خانم توی اصفهان بود 55 سالش بود بچه اورد خیلی هم خوبه بچه ش 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا زمان یائسگی،به مرده توضیح میدادین،

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات

منم همین فکر رو میکنم. خیلی دوست داشتم بختش باز شه. این شبا سوره یاسین میخونم براش. ولی امشب این حرف رو زد اون اقا. خدا کنه بازم فکر کنه

بیشعور بوده فامیل ما دختره۳۹سالش ماه اول باردارشد الان بچه اش دوماهش

خودشم گفت این موردا هست که بچه دار شن ولی برای من ریسک محسوب میشه