2777
2789
عنوان

ورم پا

1525 بازدید | 14 پست

سلام مامانای خوب.

من الان هفته ۲۴ بارداری ام.از صبح ک اولین جلسه بارداریمو رفتم و دوساعت مجبور شدم بشینم حس کردم پاهام کمی ورم داره اما هرچی جای غوزک پامو فشار دادم اثری از ورم نبودش.الان سر شب بود ک روی پامو قسمت ساق پامو از جلو روی استخونشو فشار دادم تو موند و بالا نیومد و فک میکنم ینی  ورم دارم.فشارمم همیشه ۱۲ هست.اما امروز چک نکردم.اما علایمی از فشار بالا ندارم.امشب خیلی ترسیدم.چیکارکنم؟؟

ورم پا مال وزنتون هست و زیاد نشستن یا سر پا ایستادن مال بارداری هست دیگه 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

خب ورم یهوو تو بارداری خوب نیست.بهتره که بری بیمارستان چک بشی..و حتما آزمایش دفع پروتئین بدی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم بد باشه.نگرانم 😢

خودم یه مقاله راجع بهش نوشتم بذارید اون بخش بارداریش رو کپی کنم. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

برای بسیاری از زنان، پاهای متورم یک امر اجتناب ناپذیر در دوران بارداری است. این معمولا در سه ماهه دوم شروع می‌شود. جیل رابین، مدیر کل بخش مراقبت‌های ویژه، برنامه‌های بهداشت زنان در نورث ول می‌گوید: هنگامی که کودک رشد می‌کند، روی رگهای لگن فشار می‌آورد و گردش خون شما کمی در معرض خطر قرار می گیرد. در طول بارداری، بدن شما هورمون آرامش تولید می‌کند که موجب آرام شدن و بزرگ شدن مفاصل و رباطهای پاها و لگن می‌شود.

تورم پا با پیشرفت بارداری به ویژه در روزهای پایانی و زمانی که درجه حرارت بالاتر از حد است، بدتر می‌شود. معمولا تورم جای نگرانی نیست اما اگر به سرعت در حال رخ دادن باشد، خصوصا در دست و صورت با پزشک خود تماس بگیرید. این می‌تواند نشانه‌ای از وضعیت بالقوه تهدیده کننده حیات به پره اکلامپسی باشد که منجر به فشار خون بالا می‌شود و برای مادر و کودک خطرناک است.

با اینکه ورم پا بخشی از طبیعت بارداری است اما شما برای کاهش آن به مدت طولانی نایستید و ننشینید و پاهایتان را به طور مرتب بالاتر از قلب قرار دهید تا گردش دوباره پیدا کند. جوراب‌های واریس نیز می‌توانند به شما کمک کنند و گذاشتن کمپرس سرد روی پا و خوابیدن روی پهلو.

دکتر رابین می‌گوید: اگر باردار هستید و شکم شما بزرگ است، روی کمر دراز کشیدن باعث فشرده شدن رگهای خونی می‌شود. این باعث مشکل بیشتر برای گردش به سمت قلب می‌شود و گاهی اوقات موجب می‌شود که بیرون ریختن مقداری مایع در رگها، دیده شود.

ورم پا یه علتش میتونه کم تحرکی باشه یه علتشم خوردن غذاهای چربو شور. برا اینکه این طوری نشی . روزها فعالیت داشته باش بیش از حد دراز نکش. ساعتهای طولانی دراز نکش. رژیم غذاییتم درست کن غذاهای سالم بخور از نمک و پرخوری هم دوری کن  

اگه فشارت بالا نیست و دفع پروتیین نداری نگران نباش، طبیعیه

بچه‌دار شدن مثل این است که بگویم: من به‌دنیا آمدم، مزه‌ی زندگی را چشیدم و آن‌قدر خوب است که ارزش تکثیر دارد💚🍃

منم همينطورم، وقتي يه مدت پام آويزون باسه سريع ورم ميكنه، ولي بعد كه يكم بالاتر از بدنم ميزارمش ورم بر ميگرده، نمك كمتر بخور، آب بيشتر

تا زماني كه ورم همراه با افزايش فشار خون نباشه مشكلي نداره.

البته ورم يهو و شديد بدون علت حتما بايد بري دكتر ولي اگه اينطوري با اويزون بودن پا ورم مياد اشكال نداره.