2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اومدم از توي عكسايي كه از نامزدي تا زمان ازدواج داشتم بهتريناشو انتخاب كردم و چاپشون كردم منظورم عكساي تو گوشي هس،بعدش يه دفتر دادم برام درس كردن كه كاغذاش رو تقريبا كاهي رنگ كردم بعد تو هر صفحه اي يه عكس زدم و كنارش توضيح دادم كه اينجا فلان حا بود اين اتفاق افتادو ...انقد شوهرم خوشش ارمد كه نگو

خدايا شكرت خودت مواظب ني ني كه بهم دادي باش🌹
من اومدم از توي عكسايي كه از نامزدي تا زمان ازدواج داشتم بهتريناشو انتخاب كردم و چاپشون كردم منظورم ...

خوشمان  آمد

تاریخ عروسیمون  ⇦ 30مرداد و 1شهریور  1398          کاش اتفاق بیفته......    
اره خب جالبه ولی چطوری میشه یه سناریو بهم بدین😂😂😂

من اول کیک سفارش دادم بعدددد رفتم کافی شاپ که کلی خاطره داشتیم و کیک رو دادم بهشون گفتم فردا چه ساعتی میایم بعدش یه مبلغی بابت تزیین میز دادم کل میز شمع و گل بود و بادکنک بعد فرداش به همسرم گفتم بریم اونجا البته از قبل گفته بودم روز تولدت بایدددددد بریم اونجا بعد اون روز موعود رفتیم کلییییی ذوق زده شد و بعدش کادوشو که خریدم نذاشتم باز کنه توی کافی شاپ دادم بهش و بعدم واسه نهار مهمونش کردم   

یا برید کافی شاپ یا یه شام رمانتیک تو یه رستوران ... اگر امکانشو داشتید هم تزیین کنید.

یا خونتون غذای مورد علاقشو درست کنید و خونه رو تزیین کنید.

برای کادو هم میتونید یه ست گرمکن شلوار یا ساعت یا دستبند بهش هدیه بدید. رو دستبندشم میتونید بدید یه تیکه اسمشو حک کنن.

امیدوارم خوشبخت باشید و ابدی💖💖