2777
2789

عزیز من اراک نیستم. ولی وظیفه خودم دونستم بهت بگم که خیلی روی مشاورها حساب نکن. مخصوصا تو دعواهای زن و شوهری. چون میان اختلاف بندازن تا بیشتر بری پیششون. من با شوهرم همیشه بحث داشتیم، گفتم برا بحثامون بریم پیش مشاور. یکی از بهترین مشاورها توی شهرمون بود که دیگه رو دستش نیومده بود. کاری کرد که حتی باعث شد شوهرم روی من دست بلند کنه. وقتی رفتم پیشش و گفتم شوهرم اینکارو کرده خانوادش اومدن هرچی از دهنشون در اومده به خودم و خانوادم گفتن و رفتن به شوهرم گفت با خانواده زنت قطع رابطه کن. گفتم چرا؟منم با خانواده اون قطع رابطه کنم؟ گفت نه شما باید برید.چون بابای من اومد گفت چرا دخترم رو زدی اونم نه با عصبانیت، باید باهاش قطع رابطه میشد ولی خانواده اون که همه جور توهین کردن نه. بعد رفتم پیش وکیل برا طلاق گفتم مشاور همچین کاری کرده گفت ایا شگردشونه. انقد از این مشاور میان شکایت تو دادگاه ها  که حد نداره

عزیز من اراک نیستم. ولی وظیفه خودم دونستم بهت بگم که خیلی روی مشاورها حساب نکن. مخصوصا تو دعواهای زن ...

واقعاااااا؟؟؟

پس ادم اينجور وقتا بايد چيكار كنه؟

وقتي انقدر سردرگمي كه نميدوني چي درسته چي اشتباه كي بايد راهنماييت كنه!!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعاااااا؟؟؟ پس ادم اينجور وقتا بايد چيكار كنه؟ وقتي انقدر سردرگمي كه نميدوني چي درسته چي اش ...

هیچکس بهتر از خودت نمیتونه برا زندگیت تصمیم بگیره. شما تو زندگیت هستی همه جوانب رو میبینی برات سخته تصمیم گیری حالا فکر کردی کسی که فقط از دور شنیده چه اتفاقاتی افتاده اونم نه کامل و با همه جوانب میتونه تصمیم بگیره؟متاسفانه تو ایران آدما جوری شدن که وقتی پای پول وسط باشه وجدان و انسانیت میره کنار

اندازه پول خون ننه باباشون این مشاوره ها پول میگیرن تازه اگر بتونی یکی ک آدم باشه پیداکنی، من رفیقم این شماره رو بهم داد واسه مشاوره توهرزمینه خدایی کاربلده سابق ازکلینیک یاس بوده ، خیلیم دلسوزه، ۰۹۹۱۷۵۵۵۱۵۶ قیمتشم مناسبه