2777
2789
عنوان

نیاز به کمک دوستام دارم

96 بازدید | 10 پست

راستش خیلی دلم گرفته.چند سال خودمو کشتم برا کنکور و... ضربه روحی شدیدی بهم وارد شد طوری که مریض شدم ول کردم.ولی چ فایده که دیگه سلامتم رو ندارم😢😢😢😢وسواس عصبی پیدا کردم و کلی درد عصبی اومد سراغم.اول گردنم درد گرفت کلی اذیت شدم و این باعث شد هی سرچ کنم تو نت و بد تر بشم.مدت ۶ ماهه سرگیجه گرفتم اول زدم تو نت و گفته بود اگه گردنت باشه سرگیحه میگیری منم بعد چند وقت اینطوری شدم نمیدونم به خاطر اون بود یانه.هزار تا دکتر رفتم  داروهای گوش مدتی خوردم اما بهتر نشدم تا اینکه با ارامبخش  یه مدت خوب شدم ولی یهو یه روز سردردای عجیبی پیدا کردم یکی میگه گوشه  و قرص میده برا گوش یکی میگه عصبیه.ب خدا خسته شدم.چقدر بده راجع به مریضی سرچ کردن!مشکل روحی پیدا کردم دو روزه از اتاقم بیرون نمیام دوست دارم بمیرم.همش علاعمم رو با بیماری هایی که سرچ کرده بودم مطابقت میدم  و میبینم هست استرس میگیرم که من دیگه مینیر و فلان و فلان گرفتم. اخه علاعم رو دارم !!!فک میکنم هیچوقت دیگه سرگیجه و سردردم خوب نمیشه! و تا اخر عمر باید اینجوری سر کنم نکه گفته بودن ما خوب نشدیم دارم دیووونه میشم😭.به خدا دست خودم نیست پشیمونم ولی روح و روانم کاملا بهم ریخته کمکم کنید چطوری افسردگی و این استرس و وسواس رو از بین ببرم.اصلاا میلی به زندگی ندارم.همش میگم من که دیگه اینجوری ام مریضیم نمیره پس چ فایده تلاش واسه زندگی .الانم خودمو شاد میگیرم نمییررره😢😢😢

یه آزمون ارزش این چیزارو داشت؟؟ من خودمم روانی شدم این یه سال...پدری ازم درومد که بیا و ببین. ولی یه چیزی... دور از جون همه طرف سرطان میگیره انــــــقدر روحیه داره و به بیماریش توجه میکنه (((((سرطانش))))) خویب میشه.میدونی چرا؟؟ چون خدا میبینه شاد بودنش رو،بی تفاوتیش به مشکلش رو... این یه نوع شکر گذاریه.یه نوع احترام به لحظه ها و نفس هایی هست که خدا داده بهمون. کار به کنکور ندارم...انصافا واسه این مشکلایی که میگی عزا گرفتی؟؟؟ منم مشکل دارم. به پانیک مبتلا شدم.خیلی وحشتناکه.الانم مشکلات خودمو دارم اما این حرفایی که زدم رو هر روز به خودم یاداوری میکنم تا محکم بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه الان که تو خونه ام ولی دوسه بار دادم و یه بار پرستاری قبول شدم نشد که برم.ولی خب اثار روحیش باهام ...

هیچ وقت دنبال مریضیت تواینترنت سرچ نکن وچیزی نخون خودبخود ذهنت ب سمت افکارمنفی میره,شاید اصلاشمااون مریضی رونداشته باشی ک توگوگل سرچ میکنی ,بعدشم باید اولین کاری که میکنی روحیه ات روخوب کنی,میگن یوگا خیلی خوبه واسه روحیه استرس اضطراب,شروع کن برو ,بعدشم نشده ک نشده فداسرت,گذشته ات رو ببخش,رویاهات تاریخ انقضایی نداره,پاشوازاول ب دست شون بیارگلم

[QUOTE=61668880]یه آزمون ارزش این چیزارو داشت؟؟ من خودمم روانی شدم این یه سال...پدری ازم درومد که بی ...

از این لحظه دیگه فکر هیچیو نکن.در ضمن اگه الکی پات بیفته تو راه دکتر و دارو عادت میکنی. تو نت هم دنبال درد و مریضی نباش چون خیلی چیزا نوشته کم کم بیخودی باورت میشه که واقعا مشکلت حاده. جاهای مختلف برو،با افراد مثبت معاشرت کن، گاهی قاقالی لی بخر و واسه خودت جشن بگیر حال کن😄، هر کاری دوس داری کن تا کامل روحیت عوض شه.گاهی الکی شلوغ بازی درار

از این لحظه دیگه فکر هیچیو نکن.در ضمن اگه الکی پات بیفته تو راه دکتر و دارو عادت میکنی. تو نت هم دنب ...

اتفاقا همیشه خودم به بقیه روحیه میدادم ولی از وقتی که سرگیجه گرفتم زمین گیرم کرده.من ادم اجتماعی ام و حالا که سرگیجه ادیتم میکنه افسرده شدم.هر دکتر یه چیز میگه.اتفاقا عادت به دارو ندارم.کلا مثل یه ادم قوی ام که یه شبه زدنش زمین!