2777
2789
عنوان

حالت دهی مو با حنا👩💁👯

80 بازدید | 2 پست

سلام خانوم شب همگی بخیر.موهام بلنده تقریبا تا روی باس*نم..بعد میخام یه کم تغییر کنه چون مجردم نمیتونم رنگ کنم،پس گزینه حنا میمونه..چند باری زدم تا حالا با مواد مختلف،مثلا حنا+پودر قهوه+ تخم مرغ محلی+روغن زیتون+دارچین+ روغن کرچک+وازلین+ ......

حالا میخام به تن قرمز یا نارنجی برسه چون موهام خرمایی تیره هستش هرکاری میکنم رنگ نمیگیره...شماها چیز خاصی امتحان کردین که رنگ دیگه ای دربیاد؟؟؟من از این مواد خییییلی راضیم

من ک مشکی یک دسته عاشق موهامممم

موخوره نداره یکمی داره اینو گفتم پز بدم پزو هم هستم    

باد بشم برم تو موهاممممممممممم  

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.