2777
2789
عنوان

درد پ.ر.ی.و.د

206 بازدید | 22 پست

سلام خانما

من وقتی میخوام پری شم از4.5 روز قبلش دردای خفیف زیر دلم احساس میکنم تا پری بیاد روزی هم ک میاد اینقد درد دارم ک مثل مار ب خودم میپیچم و زمینو گاز میگیرم باید حتما کیسه آبگرم بزارم چون عادت ب خوردن قرص های مسکن ندارم

کیا اینجورین؟این مشکلو دارن؟

و اینکه شنیدم کسایی ک درد پریشون زیاده درد زایمانشونم زیاده حالا کسایی ک تجربه داشتن بیان بگن صحت داره؟؟

و ی موضوع دیگه من ماه قبل26 اردیبهشت پری شدم و 2خرداد با لکه تموم شد حالا امروز بازپری شدم یعنی من20 روز این وسط خونریزی نداشتم

این یعنی دورم20روزه بوده؟همیشه دوره هام28تا30 روز بود یعنی پری هام مرتب بودن

تازه یک ماهی هست رفتم دکتر و سونو مشکل زنونه هم ندارم

راهنمایی لطفا

ممنونم

نیازمند معجزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونستی قرص خوردن توی پری خودش یکی از دلیلای نازایی هست

من دوتا بچه دارم  خداروشکر 😁😁

از خدامه نازا بشم یه بار دیگه نرم زیر تیغ جراحی واسه توبکتومی 😆😆😆

(    )
میدونستی قرص خوردن توی پری خودش یکی از دلیلای نازایی هست

اون واسه مسکن های قویه

من یکی از استادامون ک دکترا داست مفنامیک رو بهم معرفی کرد و گفت هیچ مشکلی پیش نمیاره

(    )
ببین من خودم وحشتناک درد داشتم اوایل مسکن ضعیف استفاده میکردم تا رسیدم به پروفن و قویتر دیگه چارم نب ...

وای منم همه میفهمن بسکه دردم زیاده و زجه میزنم

حالا مامانمم میگه همسن من بوده همین مدلی بودخ پرسیدم میگه درد زایمانم همین دردو60برابرش در نظر بگیر

واااای😨

نیازمند معجزه
من دوتا بچه دارم  خداروشکر 😁😁 از خدامه نازا بشم یه بار دیگه نرم زیر تیغ جراحی واسه توبکتومی ...

😂😂

خوبه پس بچه دارید

من ندارم نگرانم

این جراحی ک میگید چی هست؟

نیازمند معجزه