2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه بپرسم چن هفته بچتون بدنبا اومد و زودرس شد؟منم پارسال ۱۰ تیر نارس بدنیا اومد بچم توروخدا میای یخورده حرف بزنیم؟البته اگه ناراحت نمیشی تو دنیای بیرون ب هرکسی میگم میگه ای باباااا بسه دبگه توهنوز فکر گذشته ای برو خداروشکر کن سالمی بازم بچه میاری و...درسته بابت همه چیز شکرررر هزاران دفعه ولی اون بچم بود پاره تنم بود😔

میشه بپرسم چن هفته بچتون بدنبا اومد و زودرس شد؟منم پارسال ۱۰ تیر نارس بدنیا اومد بچم توروخدا میای یخ ...

عزیزم درکت میکنم.من ۲۶هفته بودم بچم دنیا اومد.دوماه هم زنده موند ولی بعدش فوت کرد.بچه شماچطور

عزیزم درکت میکنم.من ۲۶هفته بودم بچم دنیا اومد.دوماه هم زنده موند ولی بعدش فوت کرد.بچه شماچطور

من ۳۴ هفته بود بچم ۳۱ روز زنده موند.الهیی بمیرم چقدرم جنگیده نی نی ناز مشکلش چی بود؟

من ۳۴ هفته بود بچم ۳۱ روز زنده موند.الهیی بمیرم چقدرم جنگیده نی نی ناز مشکلش چی بود؟

ای وای پس چرا زنده نموند😫😫😫۳۴هفته که زنده میمونه.خدابهت صبر بده عزیزم.هیچ مشکلی نداشت دخترمن.بااینکه خیلی ریزه بود۷۶۰گرم بود ولی خیلی خوب مقاومت میکرد داشت بزرگ میشد یه دفعه پرستارها شیر بهش داده بودن پرید توی ریه ش خونریزی ریه کرد بعدش دیگه بدحال شد.انقدر لوله و شیلنگ و سوزن توی بدنش کرده بودن تمام بدنش  بخیه و سوراخ بود.وقتی گریه میکرد شیلنگ توی گلوش نمیذاشت صدای گریه ش بیرون بیاد فقط صورتشو جمع میکرد و به خودش میپیچید.جیگرم کباب میشدهم خودش زجرکش شد هم من

ای وای پس چرا زنده نموند😫😫😫۳۴هفته که زنده میمونه.خدابهت صبر بده عزیزم.هیچ مشکلی نداشت دخترمن.باای ...

منم بچم مرخص شد گرفتگی بینی داشت گفتن ببرش شبرار منم به پرستار گرفتم بردمش ترسیدم میگفتن ممکنه تو آسمون نفسش اشکال پیدا کنه خلاصه اینکه شب ۵ شیر بالا میاره و....😭😭😭پسرم مشکلی ک داشت وزنش کمتر از سن حاملگبم بود ۱۵۰۰ بود .تا چن مدت شیر ندادن ب بچتون ؟

منم بچم مرخص شد گرفتگی بینی داشت گفتن ببرش شبرار منم به پرستار گرفتم بردمش ترسیدم میگفتن ممکنه تو آس ...

الهی بمیرم چقدر سخت.من از روز دوم سوم شیر رو براش شروع کرد از یک سی سی کم کم زیادش میکرد.وقتی بالا میاورد دیگه دوروز شیرو قطع میکرد دوباره از یک شروع میکرد

الهی بمیرم چقدر سخت.من از روز دوم سوم شیر رو براش شروع کرد از یک سی سی کم کم زیادش میکرد.وقتی بالا م ...

مشکلیم نداشته پس نی نی خدا صبرتون بده و البته بزووودی ززود یه نی نی ناز.من پارسال ۱۰ تیر دنیا اومد ۱۱ مرداد رفت بهشت.شما چن وقت میگدره

مشکلیم نداشته پس نی نی خدا صبرتون بده و البته بزووودی ززود یه نی نی ناز.من پارسال ۱۰ تیر دنیا اومد ۱ ...

مرسی گلم انشالله خدا دوباره دل شماروهم شادکنه و یه نی نی خوشگل و سالم قسمتت کنه.دختر من ۲۸فروردین پارسال به دنیا اومد و ۲۳خرداد هم فوت کرد.فردا میشه یکسال

مرسی گلم انشالله خدا دوباره دل شماروهم شادکنه و یه نی نی خوشگل و سالم قسمتت کنه.دختر من ۲۸فروردین پا ...

سلام

فقط تو تاپیک خودم حذف میکنم لینک بذارین تو تاپیکم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1504071/تاپیک-رفع-مشکلات-کاربری-نی-نی-یار-5?page=190

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

مرسی گلم انشالله خدا دوباره دل شماروهم شادکنه و یه نی نی خوشگل و سالم قسمتت کنه.دختر من ۲۸فروردین پا ...

اسم نی نی چی بود؟من محمدامین.روحش شاد شاااااد زمین جای قشنگی نیست تو مال آسمونا باش😔