2777
2789
عنوان

دوقلویی

417 بازدید | 21 پست

مامانایی ک دوقلو دارین چن هفتگی زایمان کردین وزن نینی هاتون چقد بود 

خوش اومدین ب زندگی من و باباییی نینی کوچولوهام خدا جونم فرزندمو نذر امام زمانم میکنم ک وقتی اومد در رکابش باشه ان شالله😍😍😍خدا جون همه ی دوستام و منتظرا رو دامنشونو سبز کن مرسییییی ک هسستیییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سما دوقلو باردارید

بله عزیزم

خوش اومدین ب زندگی من و باباییی نینی کوچولوهام خدا جونم فرزندمو نذر امام زمانم میکنم ک وقتی اومد در رکابش باشه ان شالله😍😍😍خدا جون همه ی دوستام و منتظرا رو دامنشونو سبز کن مرسییییی ک هسستیییی
عزيزم چند هفته فهميدي دوقلو هستن؟؟؟؟ساكشون جداس،؟

هفته هفت فهمیدم بله ساکشون جفتشون همه چیشون جداس

من تاپیک هاتون الان خوندم فکر میکنم شما هم مثل من pco هستید البته من مجردم ولی خیلی استرس اینده رو دارم شما بعد چه مدت حامله شدید و اینکه خودتون پریود میشدید یا باید دارو مصرف میکردید من خودم بدون دارو پریود میشم

لطفا برای شفای تمام مریض ها یک حمد بخونید
من تاپیک هاتون الان خوندم فکر میکنم شما هم مثل من pco هستید البته من مجردم ولی خیلی استرس اینده رو د ...

من از 17 سالگی پی سی او بودم 22 سالگی ازدواج کردم 23 سالگی عروسیم شد ک از همون اولش اقدام کردم تقریبا 7 ماه اینا نا موفق بود بعد با رژیمو ورزش و قرص دمنوش ایناحامله شدم 

همیشه با دارو پریود میشدم بعضی وقتا 5 ماه اینا پری نمیشدم

ای جان جنسیتشون چی؟

یکی دخملی یکی پسررر

من از 17 سالگی پی سی او بودم 22 سالگی ازدواج کردم 23 سالگی عروسیم شد ک از همون اولش اقدام کردم تقریب ...

چقدر عالی از ته دلم برات خوشحالم هر کسی که pco میبینم حامله شده امید به اینده ام بالا میره

لطفا برای شفای تمام مریض ها یک حمد بخونید
چقدر عالی از ته دلم برات خوشحالم هر کسی که pco میبینم حامله شده امید به اینده ام بالا میره

اره بابا فکرشو نکن چیز خاصی نیست