2777
2789
عنوان

پیشگیری از خط‌ اخم پیشونی

210 بازدید | 12 پست

سلام‌دوستان‌ تا حالا هیچوقت‌انقد عمیق رو پوستم زوم نکرده بودم

۲۶ سالمه امروز دیدم رو پیشونیم یه خط دوسانتی افتاده نازک

اگه‌کرم‌مناسبی میشناسید برای از بین بردن یا پیشگیری از چروک معرفی‌کنید

میگن به هرچی‌بخندی سرت میاد..پولللللل خخخخ پپپپول ههههههههه پولللللللللللل هاها 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا یادت باشه هیچ وق عمیق رو هیج جات زوم نکنی😐

من پارسال سر همین موضوع واقعا میخواستم خودکشی کنم ک وای من چقدر داغونم

شبا خون گریه میکردم😂😂

تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش
کلا یادت باشه هیچ وق عمیق رو هیج جات زوم نکنی😐 من پارسال سر همین موضوع واقعا میخواستم خودکشی کنم ک ...

دقیقا😂

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

البته برای پیشگیری به نظرم اولین قدم اینه که عضله هایه صورتتو جمع نکنی یا ابروتو بالا پایین نندازی .

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

ای وای بوتاکس زوده که...گزاشتم بعد ۳۰ سال به بالا

یعنی کرم ترمیم کننده ای نیست پر بشع؟

ای وای بوتاکس زوده که...گزاشتم بعد ۳۰ سال به بالا یعنی کرم ترمیم کننده ای نیست پر بشع؟

وای منم همسن شمام 

اخه ما هنوز خیلی کوچولوییم برای چروک 

منم به خط ریز زیر چشمم پیدا کردم خیلی ناراحتم 

ولی بری دکتر پوست بهتر میتونه راهنمایی کنه

وای منم همسن شمام  اخه ما هنوز خیلی کوچولوییم برای چروک  منم به خط ریز زیر چشمم پیدا کرد ...

شما‌دکتر‌رفتی،؟؟

اتفاقا قبل اینکه خطش عمیق بشه و دایمی باید بوتاکس بزنی

اره باید برم دکتر حتما وگرنه‌من‌میمیرم