2777
2789
عنوان

بیاین کمک

44 بازدید | 16 پست

خانوما تنبلی داشتم رفتم دکتر گفت مشکلت خیلی کوچیک با یه ماه ال دی خوردن برطرف میشهفولیک اسید داد و ویتانین دی و بی به نظر شما ال دی نخورم و اقدام کنم یا چی از تجربه هاتون بگین 

احیای سلامت اندیشه(اسماعیلی):

✅ #توصیه_بهداشتی:

#درمان_خانگی_تنبلی_تخمدان

📔 با توجه به اینکه تنبلی تخمدان در جوامع امروزی به خصوص ایران رایج و چشمگیر شده و همچنین دسترسی به  مطب های طب سنتی برای عده ای امکان پذیر نمی باشد لذا در صدد افتادیم که برای شما درمان هایی نه جامع و کامل اما تا حدود زیادی تاثیرگذار خدمت شما بانوان محترم ارائه دهیم.

‼️ در اول مختصری از علائم و دلایل کیست تخمدان از نگاه طب نوین را بخوانید ‼️

🔶 اولین و مهمترین علامتی که می توانید بفهمید دچار مشکلات تخمدانی شده اید نامنظم شدن پریودی ها( قاعدگی) است، نامنظمی قاعدگی بصورت قطع قاعدگی_طولانی شدن قاعدگی_ قاعدگی شدید و…

🔶 علائم دیگر از قبیل افزایش #هورمون های مردانه، جوش و آکنه، افزایش موهای زائد صورت و ضخیم شدن موها، کاهش موهای پیشانی

چرب شدن پوست بدن

🔶 از شایعترین مشکلات تخمدانی تنبلی #تخمدان (PCO) یا سندرم تخمدان پلی کیستیک است.

از جمله دلایلی که باعث تداخل در  چرخه می شود ( غده ی هیپوفیز می باشد که فعلا مورد بحث نیست).

‼️ طب نوین دلایل تنبلی تخمدان را موارد زیر بیان کرده است

🔶 علت های ژنتیکی، استرس های روحی، مشکلات هورمونی و انسولین و دیابت، مشکلات و بیماری های تیروئیدی، مشکلات غده فوق کلیوی، تومورهای مغزی، مشکلات وبیماری های عفونی ومیکروبی لگن و رحم و بعضی داروها با پروژسترون ها و هورمون ها.

🕹 ولی #طب اسلامی_ایرانی علاوه بر موارد بالا که هر کدام خود بحث مفصلی دارد موارد زیر را هم جزو بوجود آوردن تنبلی تخمدان می داند.

🔷 غلبه ی رطوبت در تخمدان، چاقی شکمی و چربی نواحی شکم و پهلو و افزایش وزن، خوردن سردیجات در دوران قاعدگی، حمام کردن در این دوران (قاعدگی)، نشستن در مکان های سرد به شکل چهارزانو، استفاده از نواربهداشتی های شیمیایی و عدم استفاده از دستمال نخی در دوران قاعدگی، اختلال در کارکرد کبد ( اگر کبد به عنوان آشپزخانه ی بدن، به دلیل رژیم غذایی نامناسب دچار اختلال شود در بیشتر موارد در خانم ها مشکلات خود را به رحم و سینه می ریزد و بیماری هایی از قبیل کیست سینه و رحم و فیبروم و…. پدید می آورد).

✅ پیشنهاد ما برای درمان خانگی این افراد بدین شرح است

↩️ برای دیدن ادامه ی مطب روی لینک زیر کلیک نمائید

👉 yon.ir/0MVio 👈

#تنبلی_تخمدان

#بیماری_زنان

#قاعدگی

#مقالات

#پریود

✍️ گردآوری: یکی از حامیان احیای سلامت

🎯 برگرفته از:

🌐

✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده

🆔

✴️

💠

➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw

همیشه ۱۸ساله هستم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دیدم چند نفر رو که جواب گرفتن ازش اما داروهایی که دکترت داده هم مصرف کن وزنت هم کنترل کن 

ممنونم پس عسل و دارچین رو باهم بخورم؟؟ صبح و شب اینا نداره؟؟؟ 

خواهش میکنم بله دارچین رو بریز رو عسل صبح و شب و میتونی ظهر هم بخوری خیلی خوبه نتیجش

چشم فقط میگم این ق ص ال دی ضرر داره به جاش ورزش کنم اگه جواب نداد از اون بخورم راستی شما نمیدونی وویتامین دی 500000داده به نظر شما برای اقدام به بارداری به مشکل نمیخورم؟؟؟ رو جنین تانیر نمیذاره؟؟؟ 

چشم فقط میگم این ق ص ال دی ضرر داره به جاش ورزش کنم اگه جواب نداد از اون بخورم راستی شما نمیدونی ووی ...

به نظرم برای یک ماه ضرری نداره و فایدش بیشتره ضررش مال وقتیه که چند وقت طولانی مصرف بشه ویتامین دی هم عالیه مخصوصا که اکثر بانوان ایرانی کمبود ویتامین دی دارند طبق دستور بخور و با غذا هم بخور

جانم فدای آن پیر فرزانه