2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد عجله دارین شماها...

بی بی چک رو باید چند روز بعد از عقب افتادن پری بزنی تا جواب درست رو نشون بده.

اگه زودتر میخوای بفهمی ک باردار هستی یا نه میتونی ۳-۴ روز قبل موعدت بری آزمایش خون بدی.

چون هورمون بتا اول توی خون آزاد میشه بعد از چند روز میره تو ادرار و با بی بی چک مشخص میشه.

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐

سلام من تقریبا ۵روزه ک نفسام سنگین میشه بعضی وقتا هم حالت تهوع این چند روز همش احساس خستگی میکنم یکمم بداخلاق شدم امروز بی بی چک زدم منفی بود تقریبا ی هفته مونده تا پریود شم بنظرتون بی بی چک درسته جوابش؟

بی بی چک من یک هفته قبل نشون داد. بتامم خیلی بالا بود یه هفته قبل پرید. بستگی به روز لقاح داره

نی نیت دختره؟

خدا جونم خودمو به خودت سپردم 💖 نگرانی ندارم 💖میدونم تو برام قشنگترینا رو میسازی 💖