2777
2789
عنوان

تخم مرغ آبپز برای بچه ۱ سال و نیم

1534 بازدید | 25 پست

سلام کسی هست کمکم کنه 

دخترم تخم مرغ آبپز نمیخوره  مثل توپ باهاش بازی میکنه روی زمین تیکه تیکه ام  میدونم نمیخوره  

خیلی دوست دارم بخوره 

نیمروشو نمیخوره  گفتم آبپز حداقل دستش میگیره میخوره

توی غذا و سوپشم نمیخوام بریزم میخوام مثلا ۱ روز بشه در وعده صبحانه بهش بدم بخوره 

۱۹ ماهشه  

اگر راه حلی دارین یا تجربه ای که خوشش بیاد بخوره ممنون میشم بدونم

برای ادبیات بعضی خانمهای نی نی سایت متاسفم...😔
من‌با خرما قاطی میکنم بهش میدم،یا همونو داخل مغزیجات میغلطونم میدم بهش

اها مرسی  مشکل من اینه که صبحانه نمیخوره اصلا  گفتم بلکه دستش بگیره دوست داسته باشه و بخوره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صبحانه انگشتی اگر سراغ دارید غیر از نون تست تخم مرغی و لقمه های نو و پنیر و کره و مربا و پنکیک بگید دوستان لطفا

اها مرسی 

😐من املت درست میکنم واسه پسرم  با رب و گوجه ،فقط این مدلی میخوره،نیمرو و اب پز اصلا دوست نداره

باقاشق نمیخوره دخترم چیزی فوقش ۲تا قاشق کوچک

اها مرسی  مشکل من اینه که صبحانه نمیخوره اصلا  گفتم بلکه دستش بگیره دوست داسته باشه و بخور ...

دختر منم وقتی بیدار میشه میلش نمیکشه،ولی ۱ ساعت بعد بیدار شدنش اشتهاش باز میشه،هر روزم یه چیز میخوره نون و شیره انگور یا خرما،بیسکوییت مادر،توپک خرمایی یا نیمرو!ببین چی میلش میکشه

بچه منم نمیخورد تخم بلدرچین براش ابپز کردم میدادم دستش چون کوچولو بود خوشش می اومد دو گاز پیزد میخورد کم کم عادت گرد الان تخم مرغم همینجوری ابپز میکنم پیدم دستش میخوره 

اگر به واسطه استفاده از کالایی فکر می کنید طبقه اجتماعی شما تغییر کرده است بدانید که یک تازه به دوران رسیده هستید.

دختر منم وقتی بیدار میشه میلش نمیکشه،ولی ۱ ساعت بعد بیدار شدنش اشتهاش باز میشه،هر روزم یه چیز میخوره ...

خوبه که میخوره