2777
2789

من تا پایان ۸ نی نی برعکس بود الان چرخیده سرش پایینه

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو شکر .کار خاصی کردین؟؟

من سزارین ام برام فرقی نداشت ..نه عزیزم خودش میچرخه به وقتش الان ماه ات پایینه زوده 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
من سزارین ام برام فرقی نداشت ..نه عزیزم خودش میچرخه به وقتش الان ماه ات پایینه زوده 

منم سزارین میخواستم ولی دکتر سونوگرافدگفت خیلی سخت میگیرن واسه سزارین  

میچرخه 

من هفته۲۸ بالابودسرش

سونوبعدیم چرخیده بود

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

منم هفته 28 ام. نی نیم هم نشسته همین الان از بهداشت میام. مامای بهداشت گفت اگر میخای بچرخه توی ماه 8 یا 9 یه بار یه کیسه یخ رو بزار توی یه پارچه و بزارش بالای شکمت و یه کیسه آب گرم هم بزار زیر شکمت. این کار باعث میشه بچه بچرخه

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد ....... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
دو سه ماهی جفتم سرراهی بود بعدشم این سربالا بودنش .کلا خودش راحته

اشکال ندارد شما فقط به تغذیتون برسید

روزی یک عدد گردو بخورید حتما

انجیر و زیتون،کشمش، به ،سیب،مویز،شیرعسل،نون کنجدی،چهارمغز،ماهیچه،.....

تراریخته هاروهم نخور مثل ذرت مکزیکی،تره فرنگی،گوجه فرنگی،نخودفرنگی.....

سس مایونز و کارخانه ای ها 

همیشه ۱۸ساله هستم