2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ما در محاصره تابش امواج رادیویی مانند دکل های تلفن همراه، موبایل، وای فای، تلفن بیسیم، مایکروفر و دیگر تجهیزات رادیویی هستیم. این امواج تاثیرات بدی روی بدن انسان مخصوصا افراد کهنسال، بیماران و خانم های باردار و جنین می گذارند.

حذف این امواج از زندگی غیر ممکن است ولی می توان تاثیرات آن را کاهش داد.

توصیه های زیادی در خصوص نحوه مواجهه با این امواج وجود دارد. تجهیزات مهمی که باید مراقب آنها باشیم عبارتند از:

1.  موبایل
  2. دکلهای موبایل
  3. تلفن بیسیم
  4. مایکروفر
  5. مودم های وای فای

روشهای مقابله با این امواج:

1. ابتدا سنجش میزان امواج اطراف خودمان.
  2. رعایت توصیه هایی برای کم نمودن میزان و زمان مواجهه با این امواج.
  3.  استفاده از محصولات کاهنده امواج مثل پارچه ضد تشعشع، سارافون بارداری ضد امواج ، گن بارداری ضد امواج، کاور ضد امواج موبایل و مایکروفر.
دستتو بزار روی شکمت 4 قل و ایه الکرسی بخون و از خدا بخوا انشاالله سالمه صحیح سالم بغلش میگیری

عزيزه دلم اتفاقا امروز اين كارو كردم انشالله خدا به خير ميكنه مرسي دوست عزيزم 

چرا امپول نزدي واسه دفع؟

همونروز ک از سونو واژینال متوجه شدم گفتن باید عمل شی.نمیدونم دکتر بخاطر پولش اینکارو کرد یا نه

این ماه دوباره اقدام کردم لکه بینی قهوه ای دارم 4 روز دیگ موعدمه.شکمم درد میکنه فقط خدا کع دوباره خارج رحمی نباشه.ایشالا هیچ وقت تجربش نکنی.ایشالا ک سالمه و راحت باشی.چون واقعا سخته

تجبربتونو كامل ميگيد لطفا

من آزمایش دادم بتام حدود ۱۰۴بود ،گفتن بارداری بعد دوروز بعد بتام حدود۲۰۷شد ،بعد یک هفته نصف شب با یه خواب وحشتناک بیدار شدم خواب دیدم بچه ام مرد،بعد از تخت که پایین اومدم خون ازم خارج شد در حد لکه هم نبود ،رفتم دکتر بهم شیاف داد گفت احتمالا داره بچه میفته،منم مصرف کردم ولی همچنان کم وبیش خونریزی داشتم در حد پریود تا سونوگرافی دادم گفتن خبری از ساک نیست احتمالا زوده ولی چون خونریزیم بیشتر شد البته درد هم نداشتم دکتربرام سونوگرافی  واژینال  تجویز کرد ،که این بار مشخص شد خارج از رحمه وخبری از نی نی سر جاش نیست،بتام اومده بود حدود۶۰۰،دکتر دوتا آمپول دادکه هر دوتا رو با هم بزنم،فک کنم آمپول شیمی درمانی بود برا سقط خیلی سخت بود وداع کردن با جگر گوشت که سال ها منتظرش باشی ولی افسوس که راه دیگه ای نداشتم چون اگه این کار رو نمیکردم امکان داشت براثر رشد جنین لوله رحم رو از دست بدم  وشرایط برا مادر شدنم سخت تر میشود،آمپول ها رو زدم وتایک هفته دائم خونریزی داشتم بعد تموم شد نی نی مهربونی بود چون نذاشت درد بکشم خیلی زود رفت،وخلاصه دکتر گفت چند روزی یک بار آزمایش بتا بدم تا عددش به صفر برسه.

من آزمایش دادم بتام حدود ۱۰۴بود ،گفتن بارداری بعد دوروز بعد بتام حدود۲۰۷شد ،بعد یک هفته نصف شب با یه ...

الهي ،عزيزم حتما صلاحت اون موقع اين بوده ،انشالله اين سري به زودي بارداري سالمي را تجربه ميكني دعا ميكنم واست