2777
2789

از قدیم این ضرب المثل رو خیلی شنیدیم 

کاش قبل شکایت از مادر خواهر پدر برادر مادردشوهر پدر شوهر خواهر شوهر و برادر شوهر و خود شوهر یه سوزن به خودمون بزنیم بعد یه جوالدوز به اونا 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضی وقتها واقعا عروسا بی گناهن و گاهی هم ما گناهکار. مثلا من بچم پنج روزش بود رابطم با مادررشوهرم عالیه. گفت تو‌چشم بچه سرمه بکشیم منم گفتم زیر ۴۰ روز برا بچه خوب نیست و از دستم ناراحت شد منم گفتم باشه بکش. وقتی رفتن پسرم چشماش عفونت کرد و تا یک هفته قطره ریختم تا خوب شد. ولی بهش نگفتم که ناراحت نشه. کلا خیلی سخته خانواده همسر بهترین هم که باشن یک جا اشتباه کنی باختی. 

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
ی سوال جوالدوز چیه؟

😁😁😁بجای یه جوالدوز میتونی پنج تا سوزن بزنی نگران نباش😆😆

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
بعضی وقتها واقعا عروسا بی گناهن و گاهی هم ما گناهکار. مثلا من بچم پنج روزش بود رابطم با مادررشوهرم ع ...

چ جالب 

چقد خانمی حالا اگه من بودم ب عالم و ادم میگفتم از حرصم

شوهرمم مخشو میخوردم انقد ک هی ناله میکردم و قضیه رو انقد بزرگ میکردم انگار چ اتفاق بدتری برای چشم بچه افتاده

متاسف شدم برا خودم!

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱