2777
2789
عنوان

خانماي خانه دار وبچه دار 😄

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 78 پست
چه رشته اي برم بنظرت؟اخه خيلي از چاقي رنج ميبرم 😂

من ایروبیک میرم بروازمربیش مشاوره بگیر راهنماییت میکنه منم اضافه وزن دارم یه ساله میرم خیلی لاغرنشدنم شاید دوسه کیلو ولی هرکی میبینه میگه لاغرشدی

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب همه کاربرای مشکوک میگم😂 اخه انصافا این چه نام کاربریه داری؟😐 عین مردا اسم گذاشتی خو😂😂😂😂

بخدا هرچي زدم قبوا نكرد يهو ياده اين مارك افتادم اخه دوسش دارم 😜😜 يدفه قبول شد وديگه هم عوض نميشه كرد من نميدونستم كه عوض نميشه 😰آغا شما يه سوْال خيلي زنونه بپرس تا مطمعن شي 😂😂

خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥
بنظرت فيتنس بهتر نيست؟

ببین خودت چی دوس داری واضافه وزنت چقدره من بیشتربرای فرارازخونه میرم بااینکه دوست دارم لاغرشم ولی خیلی بی ارادم تولاغرکردن 

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
بخدا هرچي زدم قبوا نكرد يهو ياده اين مارك افتادم اخه دوسش دارم 😜😜 يدفه قبول شد وديگه هم عوض نميشه ...

شاید از این پسر رودارا باشی همه چی زنارو میدونن😂😂😂😂 فقط عکس😆

عزیزم راستی اسمت چیه؟ 😍

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
بنظرت فيتنس بهتر نيست؟

من هردو رو رفتم ...ایروبیک سریع جواب میده بعد ک رو فرم اومدی واسه سفت کردن برو فیتنس

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
عزيزم قبول باشه بسلامتي ان شالله هميشه سفره شادي تو خونتون پهن كنين چشم فقط دخترم همه چيزا سفرتونو ب ...

مرسی خانومی ،شیرینی زندگی به همین کوچولو هاست گلم 😉خدا برات حفظش کنه 

[QUOTE=61604462]شاید از این پسر رودارا باشی همه چی زنارو میدونن😂😂😂😂 فقط عکس😆 عزیزم راستی اسمت چیه؟ 😍[/QUOTE]

خخخخ نبخدا اسمم زهراس اسم دخترمم اليناس

ایروبیک مربیمون بعضی وقتا عشقش کشیدنی باهامون زومباهم کارمیکنه

زومبا يه نوع رقصه؟؟؟

من هردو رو رفتم ...ایروبیک سریع جواب میده بعد ک رو فرم اومدی واسه سفت کردن برو فیتنس

باشه ممنونم 

مرسی خانومی ،شیرینی زندگی به همین کوچولو هاست گلم 😉خدا برات حفظش کنه 

اره درس ميگين ممنونم عزيزم 😘😘