2777
2789

حالم خوب نیست.2نفرو بهم معرفی کردم.از شرایط هم خوششون اومد.باهم صحبت کردن خانواده هااومدنورفتن. جواب مثبت بود تاامشب ولی فعلااعلام قطعی نکردن.حالا امشب نمیدونم چرا یهوهمسرم قاطی کرد😟که چرا معرفیشون کردی بهم.این فردابرای مادردسر ساز میشه و...کلی غر زد کلی خودخوری کلی حال منو خراب کرد.ته دلموخالی کرد.بعدم زنگ زد به دختره ته دل اون بیچاره رو هم خالی کرد.من قصدم خیر بود.کسی رو مجبورنکردم.بهم معرفیشون کردم شمارشونودادم بهم تاخودشون صحبت کنن و ببینن به نتیجه میرسن یانه😧😧

دردم از یار است و درمان نیز هم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کار خوبی کردی خودخوری نکن حالا شوهرت چرا قاطی کرده خدا می دونه ولی تو از کرده ی خودت پشیمون نباش

اگر خاطرمان تنها ماند.  طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢

خب باید از اول میگفتی من فقط در حد یه معرفم و شناخت با خودتون . البته انقد بلا سر خاله هام اومده سر این موضوع که الان هیچ کس از اینکارا نمیکنه . والا خوب باشن با هم سراغی نمیگیرت ازت خدا نیاره روزی که بد باشن همه چی سر تو خراب میشه

و خدایی که به شدت کافیست ... 

چه فکر باطلی کرده شوهرت عزیزم

شما نیتت خیر بوده قطعا

سعی کن شوهرت رو مجاب کنی و اینکه اگه کسی رو به هم معرفی میکنید حتما قید کنید حتی اگه خواهر یا برادر خودتون باشه بگین که من هیییییچ شناختی ندارم و صرفا معرف هستم خودتون تحقیق لازم رو انجام بدین

به شوهرت هم بگو

راست میگه شوهرت 

با چشم خودم دیدم کسی که واسطه ازدواج بوده بعد از طلاق اون زوج بیشتر از همه آسیب دیده

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

عزیزم منم چند سال پیش دو نفر جهت دوستی خیلی اتفاقی به هم معرفی کردم بعدش خیلی برام دردسر پیش اومد. دیگه از این کارا فاصله میگیرم. خداروشکر همون اولی به خیر گذشت

طُلوعِ صادِقِ عُصیانِ مَن، بیداری ام باش✌💚
چرا شوهرت اینکارو کرد!!!!!!

خانواده دختره هرکدوم یه شهرن و بسیار پرمشغله.متاسفانه تومناطق ما باید عزاو عروسی و هرمراسمی شرکت کرد.میگفت فرداخانواده دختره نمیان بعد زنگ میزنن به من که فلانی چرا نیومد یا بعدا سر این مسائل دعواشون میشه

دردم از یار است و درمان نیز هم

اصلا هم كار بدى نكردى انشالله كه خيرت بده 

شما فقططط معرف بودى زور نكردى كه برن دختررو بگيرن،دو تا خانواده خودشون عقل دارن بايد حسابى تحقيق كنن تا به نتيجه برسن به معرف چه ربطى داره كه بخواد تو دردسر بيوفته

به عبارتی اگه طوری شه تو رو نفرین میکنن 

میگن خدا از فلانی .... که باعث و بانی ازدواج شد

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

البته نميشه گفت كارت اشتباه بوده 

ولي خب 

من يكي رو ميشناسم دو نفر رو بهم معرفي كرد بعدش نامزد كردن چند وقت بعد نامزدي بهم خورد پسره نخواست

ديگع خانواده دختره انقدر به اون معرف توهين كردن و انقد بد و بيراه بهش گفتن تا ٢-٣ سال هم ن رفت و امد داشتن و نه تماسي 

البته معرف از خود فاميل بود و اون دو نفر هم فاميل دو بودن از هم

خلاصه اين ك شوهرت از اين ميترسه فكر كنم