2777
2789
عنوان

پارگی کیسه آب....خیلی نگرانم...

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 56 پست

به هیچ وجه خونه نمون برو بیمارستان آبریزش در چه حده؟

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفته چند؟۲۸خیییلی زوده هنوز

اخرا بودم اما کیسه اب خطرناکه .اب دور بچه نباید کم بشه

مثل هر رابطه ای  ، نه سیاه بود نه سفید                     اما این علاقه رو چه جوری میشه ندید
مامان ۳ ویرانگر چهارمی توراهه؟؟؟؟

بله

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اره بیدارش کردم... ببخشید ببخشید بوی منی میده همسرم میگه ممکنه منی باشه. آره درسته؟

اخه مشخصه از شکلش 

بعدم مگه منی چقدره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

ولی انشاءالله که چیزی نیست اگه در حد همون منی که میگی باشه، من کیسه آبم پاره شده بود سطل سطل آب ازم میرفت 😕

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
ولی انشاءالله که چیزی نیست اگه در حد همون منی که میگی باشه، من کیسه آبم پاره شده بود سطل سطل آب ازم ...

اخه همیشه پارگی نی نشتی هم هست

اما استارتر کیسه ابت نی

اگه کامل داخل انزال شده احتمال قوویییی منی هس

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬