2777
2789

هفته پیش بعد نماز صبح خواب دیدم‌دکستم که موتهاس باهاش تماس نداشتم بارداره صبحش پیام دادم بهش که حامله ای یا نه خوابت رودیدم گفت چی دیدی براش گفتم بعدش گفت اتفاقا شب بی بی زدم مثبته الان‌هم جواب آزمایش گرفتم مثبته 🤣🤣 

بعد گفت دوست دازم‌پسر باشه اتفاقا منم تو خواب هی میگفتم بچش پسره چقدر خوشگل شده🤣🤣

🤣از این خواب ها زیاد دیدم تو خانوادمون ازثی اه 

این مدل خواب ها که تعبیر میشن 

من خواب دیدم دختر خالم حاملست 

همیشه خواب میبینم خودم بچه دار شدم 

بعد اون دختر عموم بچه دار میشه این دومین باره و اونم دومین بچشه ایشالله ک این خوابم برا خودم تعبیر بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواب دیدم زن داییم دوتاسیب دستشه یکی سرخ یکی سبز .از هر دوش داره میخوره .تعبیرش کردم گفتن سیب نشونه بارداری هس سرخ دختره سیب سفید یا سبز پسره .اون موقع زن داییم حامله نبود ولی دوماه بعدش باردار شد دوقلو داشت یه دختر و یه پسر .خوابم کاملا تعبیر شد 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

من خیییلی به بچه فکر می کردم یک شب خواب دیدم جاری یک بچه به دنیا اورده منم بغلش کردم بعد بابام می گه ببینه دندون داره یا نه منم می بینم بعله دندون داره امدم اینجا گفتم خیلی ها گفتن جاریت پسردارمی شه جاریم دوتا پسر داشت اما بکی از کاربرها گفت این تعبیر بچه دارشدن خودت چون تومتوجه اون دندون شدی جاری منم همون ماه ناخواسته باردارشد اما 4ماه بعدش منم باردارشدم وبچه اون دختر وبچه منم پسر شدوخوابم برای خودم تعبیر شد

این یادم رفت بگم که دندون را توی لثه بالای بچه دیدم

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
من خواب دیدم زن داییم دوتاسیب دستشه یکی سرخ یکی سبز .از هر دوش داره میخوره .تعبیرش کردم گفتن سیب نشو ...

وای چه جالب و واقعی آدم یه حس خاصی بهش دس میده وقتی خوابش تعبر میشه انگار تو آینده سفر کردا😍😍

من خواب زیاد می بینم قبل از اینکه شوهرمم بیاد خواستگاریم یه هفته قبلش خواب دیدم اومدن خواستگاری اینم اتفاق افتاد برام با وجودیکه اصلا و ابدا تو فکرش نبودم اصلا خبر نداشتم چنین قصدی دارن 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
چه رویایی 😍😍😍😍

پستمو پاک کردم آخه میترسم شوهرم یه روز ببینه اسم کاربریمو فهمیده .رویایی نبود از مدرسه میومدم زیر بارون خیسه آب بودم مثل موش آب کشیده 😄😄😄

من چن سال پیش خواب دیدم بچه ای خیلی خیلی کوچولویی دارم که گم شده و من سخت دنبالشم و نگران

وقتی دختر کوچولوم زود دنیا اومد و فوق العاده کوچیک بود و دنیا رو قابل ندونست 

همون موقع احساس کردم خوابم تعبیر شده

امیدی هست...چون خدایی هست
من چن سال پیش خواب دیدم بچه ای خیلی خیلی کوچولویی دارم که گم شده و من سخت دنبالشم و نگران وقتی دختر ...

دقیقا منم بچه اولمو بار دار بودم یه شب خواب دیدم انگشتم قطع شده و تو یه دشت پر از گل زرد نشستم و به یه جا خیره شدم چن هفته بعدش بچم سقط شد