2777
2789
عنوان

خانمااااااا کمک چی کار کنم دیر پریود بشم😆😆😆

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 36 پست
مرسی عزیزم آخه اینجا خانما تو ماه رمضون می خورن ولی من تا حالا یدونه قرصم نخوردم از ترس همین مشکلات

منم میخوردم ولی دیگه اینجوری بهم نمیریخت شده الان مثلا تنظیم شده 50 روز یکبار میشم 

منم این ماه رمضون تحت تاثیرجواینجاومخالفت شدیداقای همسریاسمین خوردم دوروزه که قطعش کردم اخه پاک شدن من کارحضرت فیله فکرکنم 47تومن گرفتم

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این ماه رمضون تحت تاثیرجواینجاومخالفت شدیداقای همسریاسمین خوردم دوروزه که قطعش کردم اخه پاک شدن ...

میگن برا لکه پری مفلامیک اسید خوبه جاری منم میگفت فقط ده روز لکه بینی داشت مفلامیک اسید خورد دیگه لکه ندید 

میگن برا لکه پری مفلامیک اسید خوبه جاری منم میگفت فقط ده روز لکه بینی داشت مفلامیک اسید خورد دیگه لک ...

پارسال رفتیم مسافرت ده روزتموم مگه پاک می شدم انگارازاول شروع شدکم خونی هم دارم مفنامیک اسیدگرفتم بعدسه چهارروزتموم شدم دیگه اشکم دراومده بود

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
ادامه بدی هر موقع پر شدی خوب میشی عدس و خرما زیاد بخور

حالاازاین دورکه تشریف اوردبخورم ببینم چی میشه