2777
2789
عنوان

شوهرمن فقط اینجوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 71 پست
يه گشاد و بي عاطفه ي تمام معناست  انشالله هيچوقت محتاجش نشي

گاهی وقتا باز برعکسه

مثلا اجیل میخوره یه مغز میده بمن

ازینکاراهم میکنه گاهی

خدایا خودت هوامو داشته باش

مشکله گشادیسم بگو جای دهنت خودتو تکون بده

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث شوهر منه ميگم عينكمو ميدي از پشت سرت ميگه اي باباااا بعد بگم برو از فلان جا كه خيلي دوره مثلا ف ...

منم همین برام سواله 

کارای سختو میکنه اینارو نه

نه بابا مال منم اینطوریه ولی چون یه طورایی بیماره! فکر میکنه با انجام دادن اینکارا سرش کلاه رفتن م ...

دقیقا

مهم نیست چقدرعصبانی میشی،همیشه آخرش کسایی رو که دوست داری میبخشی:)
میمونم سنگین برخورد کنم بعدش  یانه برو خودم نیارم چون نه مشکل بزرگیه نه بی مشکله

واسه اینکه برات چایی نمیاره ، یا پشتت رو نمیخارونه؟ جفتتون تنبل خانه باز کردین!

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....
نه بابا مال منم اینطوریه ولی چون یه طورایی بیماره! فکر میکنه با انجام دادن اینکارا سرش کلاه رفتن م ...

دقیقا...

مهم نیست چقدرعصبانی میشی،همیشه آخرش کسایی رو که دوست داری میبخشی:)

البته مال من جدیدا کمی فقط کمی بهتر شده

چون بهش گفتم فکر نکن کاری کنی به من لطف کردی یا به من کمک کردی! چون تو توی این خونه مهمون نیستیا! داری اینجا زندگی میکنی، حداقل کارهای خودت رو انجام بده

استارتر من یه جواب طنز نوشتم اما شوهر اول من منو از خواب بیدار میکرد میگفت برو برام اب بیار.

وای

همسر من یه بار توی سفر نصف شب دنبال ش ا ر ژ ر میگشت پیدا نمیکرد منو بیدار کرد! تا طلاق رفتیم! نمیدونم روانی نمیتونست تا صبح صبر کنه؟!؟! گفتی همسر قبلیت؟!؟! خوب کردی عوضش کردی

واسه اینکه برات چایی نمیاره ، یا پشتت رو نمیخارونه؟ جفتتون تنبل خانه باز کردین!

بحث تنبلی نیست 

از۱۰۰دفه که اوردم یه وقتی من خستم یا دلم میخواد اون بیاره از ۱۰۰بار ۱بار بیاره چی میشه 

یاهرشب پشتشو بخارم یبار اون بخاره چی میشع