2777
2789
عنوان

رنگ مو

99 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان من میخوام برا عید سرم رو قهوایی روشن ونصف پایینش هم صورتی متوسط کنم به نظرتون خوشگل میشه 

یه دونه صلوات بفرستیم باسه سلامتی وخوشبختی زندگیهامون   

این رنگ رو ببین من عاشقشم

فرق تو با همه جاهایه تو دنیا🌎 واسم اینه   اینکه آغوش تو بی خطر ترین جایه زمین پای تو که درمیون باشه من این جونو میذارم..من که بالاتر از زندگی چیزی رو ندارم 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی دکلره میخواد

فرق تو با همه جاهایه تو دنیا🌎 واسم اینه   اینکه آغوش تو بی خطر ترین جایه زمین پای تو که درمیون باشه من این جونو میذارم..من که بالاتر از زندگی چیزی رو ندارم 😔
منم میخوام رنگ کنم اما همش قهوه ای در میاد 

مثل مامان منی آبی ام بذاره باز قهوه ای میشه

من سرم خودش دکلره داره پایه هفت میشه گفت ولی ریشش یکم دراوده سیاه شده  خودم تو خونه با کمک مامانم رنگ کردم ودکلره رنگه عالی بود همه میگفتن کجا رنگ کردی 

یه دونه صلوات بفرستیم باسه سلامتی وخوشبختی زندگیهامون